Néhány egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad a munkahelyeden

Néhány egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad a munkahelyeden

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

El tudod képzelni, hogy kipihentnek érzed magad a munkahelyeden? A nap nagy részét az irodában töltjük, és sokszor elfeledkezünk arról, hogy néhány apró trükkel megkönnyíthetnénk a benntöltött időt. Ha napvégén rendszeresen bezuhansz az ágyba, akkor próbáld ki ezt a néhány tippet – nekünk beváltak!

Reggel

Légzésgyakorlat: Tedd a kezed a mellkasodra. Vegyél egy mély levegőt 4 másodpercig, majd lassan fújd ki. 2 percet szánj erre minden reggel, és jobban fog indulni a napod.

gif

Táplálkozás: A reggeli kávéd vagy teád előtt, igyál egy nagy pohár citromos vizet. Kerüld a gyümölcsöket és a gabonaféléket. Reggelire a legjobb választás az avokádó vagy a főtt tojás.

Testtartás: Mielőtt nekiállnál a munkának, ellenőrizd, hogy a monitorod szemmagasságban legyen, a könyököd és a kezed pedig egy síkban. Így kevésbé terheled meg a tested.


Ebédidő

Légzésgyakorlat: Mielőtt kipattannál a székedből - tartsd lenyomva a bal kezed a karfán, és a jobb kezed emeld a fejed fölé. Lélegezz mélyeket, és érezni fogod, ahogy a jobb oldalad kicsit megfeszül. Tartsd bent a levegőt, majd lassan engedd ki. Ismételd meg fordítva is a gyakorlatot, majd ezt az egész ciklust 6-szor.

Mentális egészség: Menj le az irodából a szabadba, és sétálj 15 percet a friss levegőn. Kiszellőzik a fejed, miközben még D-vitaminhoz is jut a szervezeted.

gif

Táplálkozás: Pakold meg a tányérodat összetett szénhidrátokkal és fehérjével, hogy energiát kapj a nap folytatásához. A vöröslencse, quinoa, lazac, kelkáposzta és az áfonya mind-mind remek ebédre.


Délután

Légzésgyakorlat: Állj kis terpeszben és vegyél egy nagy levegőt - közben karjaidat nyújtsd a magasba, mintha elakarnád érni az plafont. Kilégzéskor hajolj előre és karjaidat nyújtsd hátra. Maradj így 15 másodpercig, majd ismételd meg a gyakorlatot 5-ször.

Táplálkozás: Nassolj valami magas rosttartalmú ételt. Energiát adhatnak délután olyan élelmiszerek, mint a humusz, dió, alma, mogyoróvaj, zabkeksz vagy egy wrap.

gif

Mentális egészség: Finom masszírozz néhány csepp borsmentaolajat a csuklódra és a füled mögé. Ha nehezen tudsz koncentrálni már nap végén, ez biztosan segíteni fog az utolsó órában.


Munka után

Csinálj valamit, amit szeretsz legalább 10-15 percig úgy, hogy közben nem zavar senki. Lehet ez bármi, rajzolj, halhass zenét vagy olvass el egy fejezetet a legújabb könyvedből.

gif

Milliókat érő titkok ! Tanuld meg, mire érdemes költeni

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.