8 alapdarab, ami 2023-ban nem hiányozhat egy stílusos nő gardróbjából

8 alapdarab, ami 2023-ban nem hiányozhat egy stílusos nő gardróbjából
Forrás: Triumph

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Facebook
Twitter
Pinterest

2023 legfelkapottabb alapdarabjai között szinte biztos, hogy te is megtalálod a hozzád leginkább illő kincseket!

A cikk támogatója a Triumph

Május környékén már mondhatni elég biztos képünk van arról, hogy 2023-ban mely trendek azok, melyek alapdarabként is képesek lesznek beépülni a gardróbunkba, és amikben lapulhat bőven annyi lehetőség, ami akár átlendíthető majd őket a következő évbe.
Idén még mindig a 2000-es évek bűvöletében élünk, ez pedig a divathullámok alakulásra is erős, és ami azt illeti, elég széles választékot hozó hatást gyakorolt. Szerencsére azonban a bőség zavarában ezúttal is könnyen találhatsz olyan alapdarabokat, amiket minden túlzás nélkül kár lenne kihagyni a 2023-as ötlettáradból.

Mutatjuk is, hogy melyik az a 8 alapdarab, ami 2023-ban nem hiányozhat a te gardróbodból sem!

1. Piros ruha

A rózsaszín mellé egy új slágerárnyalat érkezett, ami viszonylag gyorsan és jól meg is találta a saját helyét a tervezők műhelyeiben, ebből kifolyólag pedig mondhatni alig lesz majd olyan divatcikk, amin ne köszönne vissza ez a látványos és romantikus árnyalat, ami ruha képében tényleg az egyik legbiztosabb befektetés lehet.

2. Cargo nadrágok

Ez az oldalzsebes fazon jó ideje szeretne már beférkőzni a gardróbunkba, és idén úgy tűnik, hogy próbálkozásait komoly sikerek koronázzák. Míg az ezredfordulón inkább a csípővonalon mozgó darabok hódítottak, addig 2023-ban a derékszabás kicsit feljebb került, ráadásul a divat mesterei elkezdték olyan különleges anyagokban is megálmodni ezt az elsőre sportosan lazának ható ötletet, mint amilyen a selyem, tehát akár ebben az irányban is keresgélhetsz.

3. Egy multifunkcionális és kényelmes melltartó

A divat is befolyásolja, hogyan érezzük magunkat: jelentősége van a viselt színeknek, a termékek anyagának vagy épp annak, hogy egy ruhadarab mennyire illeszkedik a testünkhöz. A Triumph Flex Smart melltartók olyan multifunkcionális darabok, amelyek levehető pántokkal, puha, rugalmas anyagból készültek, valamint olyan beépített szivacsbetéttel, amely tökéletesen képes követni a test mozgását, így alkalmazkodva minden élethelyzetben hozzá. A Flex Smart alsóneműk szintén különlegesen puha és könnyed anyagból készültek, ergonomikus kialakítással, valamint magas derékrésszel. Úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a test természetes idomaihoz és bármiféle mozgáshoz, ezzel idomulva a személyes komfort igényeihez.

A képre kattintva tudj meg még többet a Triumph Flex Smart kollekciójáról.
forrás: Triumph
A képre kattintva tudj meg még többet a Triumph Flex Smart kollekciójáról.

4. Áttetsző anyagú felsőrészek

Tavaly az itt-ott kivágott elképzelések voltak előtérben, most viszont a sejtelmesen sokat mutató textúrákon a sor, hogy új, és ha úgy szeretnénk, ízlésesen látványos szintre emeljék a megjelenésünket. Egy ilyen darabban pedig pont az a jó, hogy minden stílusban megállja a helyét, így neked se okoz majd fejtörést, hogy hova is illeszd be.

5. Maxi szoknyák

A midi és a mini mellé sikerült tartósan is becsatlakoznia a maxi szabásoknak is. A sokszor földig érő daraboknak pedig legalább olyan szintű népszerűséget jósolnak, mint a múltidézésben kiválóan teljesítő nadrágoknak. Ezért ha te inkább szoknyapártinak mondod magadat, akkor meg is van, hogy mibe érdemes beruháznod 2023-ban.

6. Egy laza farmer

Úgy tűnik, hogy még a legnagyobb luxusban gondolkodó tervezőket is megihlette ez az irány, mert a kifutóikat elnézve egyetértenek abban, hogy ez az időtálló anyag egész egyszerűen minden divatirányzat között képes nagyon jól boldogulni. Ennélfogva azt gondoljuk, hogy nem is kérdés, hogy megéri-e most egy bővebb elképzelést is felvenned a gardróbgyűjteményedbe.

7. Kiscipő

A balett és a Mary Jane cipők 2022-ben is számos alkalommal mutatták meg nekünk azt, hogy egy lapos lábbeli sem feltétlen unalmas, sőt mi több, a különféle beléjük álmodott kreatív megvalósításoknak hála, már bőven túlmutatnak azon az egyhangúságra épített kereten, amibe jó ideje akaratlanul is beszorultak.

8. A merészebbeknek: hétköznapi csillogás nadrág formájában

Eddig leginkább az ünnepi időszakhoz kötöttük ezeket a fényjátékot űző textíliákat, ebben az évben viszont eljutottunk oda, hogy az év bármely szakaszában, akár még egy hétköznapi alkalomra is képbe kerülhetnek, ha úgy hozza a kedved. Mi pedig azt gondoljuk, hogy egy ilyen összképemelő kis plusz sosem árt a mindennapokban, és az év második felében is hasznát veszed majd.

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

Giorgio Armani szerint ezek az alapdarabok egy nő gardróbjából sem hiányozhatnak

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Kép
Szépség

Ha ezt használod, akkor úgy lehet napbarnított arcbőröd, hogy közben nem kell félned a korai ráncoktól - íme a 7 legjobb önbarnító szérum!

Íme a legújabb szépségtrend: összegyűjtöttük a 10 legjobb önbarnító terméket! Ezekkel úgy élvezhetjük a napbarnított arcbőrt, hogy közben nem tesszük ki káros hatásoknak.

Kép
Stílus

Meglepő fejezethez érkeztek az esküvői ruhatrendek: 2024-ben a szabadon hagyott keblek hódítanak

A mellek szabadsága újabb szinteket lépett és igazából meg sem állt az esküvői ruhákig.

Kép
Életmód

6 rákellenes tavaszi zöldség: most van szezonjuk!

Már nem sokáig élvezhetjük a tavasz szépségeit, így érdemes még most jó sokat fogyasztani az idényzöldségekből. Az alábbiakban olyan tavaszi zöldségeket hoztunk, melyek nemcsak ízletesek és kiváló fogyókúrás alapanyagok, de bizony még rákellenesek is. Mutatjuk is, melyek ezek.

Kép
Sztárok

Sokkoló történetek: 10 híres történelmi alak, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Kép
Életmód

Magyar is van köztük! 10 európai úti cél, ami igazi rejtett gyöngyszem

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép
Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Neked milyen lépésekből áll a hajápolási rutinod? Biztos vagy benne, hogy eddig mindent jól csináltál? Cikkünkből megtudhatod!