Az emberek állítják, Anne Hathaway tényleg visszafelé öregszik, miután látták ezt az új videót róla - szerinted igazuk van?

Az emberek állítják, Anne Hathaway tényleg visszafelé öregszik, miután látták ezt az új videót róla - szerinted igazuk van?
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Anne Hathaway új videója tartja lázban a világot!

Anne Hathaway azon képessége, hogy a legkülönfélébb pillanatokban is ugyanolyan lehengerlően fest, már rég nem titok előttünk. A merész vörös ajkaktól és füstös szemsminktől kezdve a harmatos, ragyogó pírig és leheletnyit fényes ajkakig Az ördög Pradát visel színésznőjének minden jól áll, és ugyanolyan csodás a vörös szőnyegen, mint lecsupaszított, smink nélküli pillanataiban.
Nemrég a 40 éves Oscar-díjas csillag bejelentette, hogy ő a Shiseido új márkanagykövete, azóta pedig a beauty márka több fotót és videót is megosztott róla, melyeken Anne Hathaway minimális sminkben vagy épp teljesen sminktelen arccal szerepel. A rajongói természetesen nem tudtak betelni a sztár lélegzetelállító kinézetével, és azóta is gyűlnek a posztok alatt a kommentek, melyek Anne kortalanságát és időtlen szépségét dicsérik.

Szó se róla, a csillag tényleg gyönyörű, így nem csoda, hogy sokakban felmerül a kérdés, vajon minek köszönheti mindezt?

Anne Hathaway egyik legféltettebb beauty kincse

A színésznő nem véletlenül vállalta el, hogy a Shiseido arca legyen, hiszen már hosszú évek óta nagy szerelmese a márkának. Az egyik kedvenc terméke, és fiatalos megjelenésének egyik titka például a Shiseido Uplifting and Firming Eye Mask. Olyannyira ragaszkodik hozzá hogy ez lett mára az abszolút kedvenc szépségápolási terméke bárhová utazik, mindig viszi magával, és minden interjú és minden olyan esemény előtt, ahol a legjobb formáját szeretné hozni, ezért nyúl.

Shiseido, Vital Perfection Uplifting & Firming Express szemmaszk, 36 400 FtA JOY-napok alatt 25% kedvezménnyel csaphatsz le rá és minden más Shiseido termékre az Marionnaud-ban! Részletek itt!
forrás: Marionnaud

Shiseido, Vital Perfection Uplifting & Firming Express szemmaszk, 36 400 Ft

A JOY-napok alatt 25% kedvezménnyel csaphatsz le rá és minden más Shiseido termékre az Marionnaud-ban! Részletek itt!

Ez a gyorsan ható bőrfiatalító szemmaszk egyébként azonnal láthatóan javítja a bőr rugalmasságát, feszességét és visszaadja fiatalos ragyogását, eltünteti a fáradtság jeleit. Hatékonyan regenerálja a dermiszben lévő sejteket, amivel javítja a bőr rugalmasságát, halványítja a ráncokat és a sötét karikákat, felfrissíti a szemkörnyéket. A bőr minden rétegében intenzív hidratálást biztosít. Jól hangzik, nem?

Most pedig a szépségtippek után íme néhány inspiráló szett tőle!

Galéria / 8 kép

Anne Hathaway inspiráló szettjei, amiket látnod kell

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.