„Gyerekkoromban még hittem a tündérmesékben“ - Gisele Bündchen először nyilatkozott válásáról

„Gyerekkoromban még hittem a tündérmesékben“ - Gisele Bündchen először nyilatkozott válásáról
Forrás: Getty Images

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A 2022-es év egyik legnagyobb híre Gisele Bündchen és Tom Brady 13 évnyi házasságának felbomlása volt. Sokáig kerülték is a nyilvánosságot, de több hónappal a hivatalos procedúra befejeztével Gisele megtörte a csendet.

A brazil szupermodell, Gisele Bündchen és a profi amerikai futballjátékos, Tom Brady igazi álompárnak számított a sztárvilágban. Válásukon az egész világ megdöbbent, amit nem csak ők, hanem a rajongók is megsirattak. Szakításuk hírére sokakban felmerült a kérdés, hogy, ha nekik sem sikerült együtt maradni, akkor miben lehet bízni még manapság? Ám a kétlaki, modern mozaikcsaládra berendezkedett, új életük sok, hozzájuk hasonlóan elvált szülők és gyermekeik számára igazi példaként szolgálhat.
„Semmi sem fekete, vagy fehér. Egy válás olyan, mint egy kirakós, rengeteg darabból áll össze. A társ elvesztését feldolgozni pedig hasonló a gyász folyamatához“ - mondja az interjúban Bündchen. „Egy házasságba mindent beleadsz, száz százalékot magadból, hogy elérd, elérjétek együtt a közös álmokat, és szívszorító érzés, amikor be kell ismerni, hogy nem úgy végződik, ahogyan remélted, ahogy dolgoztál érte. Mit lehet tenni? Szembe kell nézni önmagunkkal“ - folytatja a sztár, aki a brazilokra jellemző, mély, vallásos meggyőződésének köszönhetően a spiritualitásba kapaszkodva vészelte át élete legnehezebb hónapjait.
„Visszaemlékeztem a közös évekre, hogy Bostonból úgy költöztem Tampába, hogy azelőtt még sohasem jártam ott, és végleg búcsút intettem a kifutóknak. A családunkért akartam élni, amiben a két közös gyermekünkön kívül ott volt még Jack is. Nekem ők jelentették a mindenséget“ - elmélkedik Gisele Bündchen, majd arról is őszintén vall, hogy mennyire nehéz időszakot éltek át a kapcsolatuk elején az egykori irányítóval, mikor a nászútjuk első napján megtudták, hogy Tom Brady exe, a Szex és New York Natashájaként is ismert színésznő, Bridget Moynahan várandós.
„Most új korszak kezdődött, Vivian, és Benjamin (a 11 és 13 éves Bradyvel közös gyermekeik) és én itt telepedtünk le Costa Ricában, de a közös családi fészek központja Floridában maradt. Tom, a gyerekek és Jack számára pedig ott az otthon. Jack is nagyon hiányzik“ - vallja be Bündchen, majd így folytatja – „Először általa tapasztaltam meg milyen érzés lehet anyának lenni. Valójában az első perctől fogva sajátomként szeretem. Most már én is átérzem, milyen lehetett az édesanyjának akkor, egyedülálló szülőnek lenni“ - utal a szupermodell a Bridgettel való nem épp felhőtlen a kezdeti kapcsolatukra.
„Nemrég találtam egy sérült vörösbegyet az erkélyünkön. Az új kezdet jelképe Costa Ricán. Felvettem, megetettem, megitattam, ápolgattam pár napig. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy kitárta a szárnyait, és kirepült az erkélyről. Látva ezt a csodás pillanatot megfogadtam, hogy elengedem el az életemet befolyásoló negatívumokat, és befogadom az újat. Remélhetőleg egy még boldogabb életszakaszt.“

Galéria / 5 kép

Sztárok, akik elhagyták épp terhes szerelmüket

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A 7 legjobb strand a Balaton partján, amivel nem lőhetsz mellé

Ezekben a helyszínekben tuti nem fogsz csalódni!

Kép
Sztárok

Katie Holmes bemutatja: ha nyárra csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Szinte már alig vártuk, hogy Katie Holmes újabb stílustippel örvendeztessen meg minket.

Kép
Stílus

Májusi outfitlista: 10 szett, amit minden stílusos nő visel a hónapban

A májusban már pont az a jó, hogy egyre sűrűbben kell a nyáriasabb darabok után nyúlni. Íme egy kis outfitinspiráció!

Kép
Shopping

A vásárlók azt mondják, nincs ennél most jobb szempillaspirál - még Demi Moore is ezért rajong!

Te is még mindig keresed azt a szempillaspirált, ami tényleg dúsít, hosszabbít és tartós? Jelentjük: megtaláltuk! Vagyis pontosabban Demi Moore, ugyanis ez az ő kedvence!

Kép
Sztárok

Bevállalós kismama! Hailey Bieber egy merész, testhez simuló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját - FOTÓK

Hailey Bieber terhes! A sztár egy nagyon szexi esküvői ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját: most már nem titok, hogy Justin Bieberrel babát várnak!

Kép
Életmód

Egy ingyenes kék zónás rituálé, ami megnöveli az élettartamot

A világ 4 kék zónájában élnek a legtöbben olyanok, akik elmúltak már 100 évesek is. Ez a szokás az egyik titkuk!