Megható! Görög Zita nem csak ruhaválasztásával tette különlegessé az InStyle #képesvagyok gálát

Megható! Görög Zita nem csak ruhaválasztásával tette különlegessé az InStyle #képesvagyok gálát
Forrás: InStyle/Martin Wanda

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Görög Zita nemes gesztusa mindenkit elbűvölt az InStyle magazin #képesvagyok gáláján.

Görög Zitát az InStyle magazin a #képesvagyok küzdeni a céljaimért kategóriában jelölte az idén.

A 43 éves modellt a vörös szőnyegen sem lehet zavarba hozni, ha stílusról és tökéletes ruhaválasztásról van szó. Nem volt ez másként tegnap este sem! Görög Zita egy izgalmas, szabásvonalakkal és kivágott részlettel dolgozó, átlapolt Nanushka darabban érkezett a gálára, amit egy hasonló árnyalatban pompázó táskával és egy színes, leopárdmintákban úszó cipellővel tett felejthetetlenül szemrevalóvá.

A modell bár tegnap este díj nélkül távozott, mégsem szomorkodott, hiszen amellett, hogy számára egy nagyon is fontos ügy mellett szólalhatott fel, három díjat is átadott olyan civileknek, akik gondolkodás nélkül csatlakoztak hozzá az elmúlt hónapokban, hogy közös erővel fogják össze azt a káoszt, ami az információáramlásban keletkezett az orosz-ukrán háború által kialakult menekültválság kapcsán.

Fantasztikus este volt, fantasztikus emberekkel! Az InStyle pár hete jelölt a #képesvagyok küzdeni a céljaimért díjra, amit nem hoztam el, de lehetőséget biztosítottak, hogy átadhassak 3 díjat általam fontos civileknek. A háború árnyékában tanultam meg újra hinni a társadalmi összefogásban és az emberek jóságában. A lelkemben azokkal az önkéntesekkel álltam ma színpadra és adtam át ezeket az apró díjakat, akik névtelenek maradnak számunkra. Azokkal a kórházi dolgozókkal, akik az ukrán kismamáinkat látták el, a túlterhelt határmenti orvosokkal és a fennmaradásukért is küzdő pedagógusainkkal. A Facebook-csoportokat létrehozó és működtető elszánt emberekkel vagy azzal a több száz befogadóval, akik biztonságot nyújtottak, nyújtanak a menekülteknek az otthonaikban. Legyen a mai este egy köszönet mindenkinek! Néhány embert szeretnék megemlíteni azok közül, akiket a pályaudvarokon ismertem meg és a mai napig velem együtt segítik a menekülteket, akár itthon akár Ukrajnában. Őket leptem ma meg😇 A Facebook-csoportok királynője díjat egy olyan hölgynek adtam, aki előtt tényleg nincs lehetetlen, legyen szó szállásáról vagy szívműtétről. Nemes Jeles Vera🥰 A pályaudvarok királya egy olyan jószívű embert illet, aki csapatot faragott az önkéntesekből, 3 hónapon keresztül minden nap jelen volt és sajnos előfordult, hogy egy egyetemista menekült hölgyet védett meg az erőszaktól.Samir Nemer🥰 A 3. díj egy csodálatos csapatnak jár, akiknek köszönhető a Keleti Gyereksarok, a The Nursery Project, BOK Gyereksarok és az Utazo Ficak civil segítség ukrán gyerekeknek programok. Tímár Eszter, Katona Flóra, Sztarácsek Jázmin, Bozó Zsuzsanna 🥰

- írtan a posztja alá

Most pedig kattints és ismerd meg a #képesvagyok díj győzteseit!

Galéria / 8 kép

Ők az első InStyle #képesvagyok díjátadó gála győztesei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.