Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Az előző évhez képest az idei ősz szerencsére mozgalmasabbnak ígérkezik. Az F&F őszi-tél kollekciójából legalábbis ez az optimizmus árad. A ruhák friss sziluettje és az üde színek arra buzdítanak, hogy ezúttal ne zárkózzunk be annyira, hanem élvezzük a természet adta lehetőségeket, és mindezt kényelmes, ám mégis divatos ruhákban tegyük. Összeszedtük a kollekció legizgalmasabb darabjait, amelyek garantáltan egy kis frissességet csempésznek majd ruhatárunkba.

Ingkabát (shacket)

A shacket, vagyis az ing fazonú kabát egyértelműen a szezon nagy trendje. A leginkább egy favágó ingre emlékeztető tweed vagy buklé ruhadarab sajátossága, hogy többnyire bővebb szabású és világosabb színvilágú. Enyhébb időben helyettesítheti a kabátot, amikor beköszönt a hideg akkor inkább kardigánként vagy pulóverként funkcionál.

Ujjatlan felsők

Igen, tudjuk, hogy ősz van és közeleg a tél, de akkor is divat az ujjatlan felső. Ne a pólókra és a spagettipántos kisruhákra gondoljuk, hanem a vastag, kötött, magasnyakú mellényekre és ujjatlan kardigánokra, amelyek alá felvethetjük kedvenc selyem blúzainkat vagy hosszabb fazonú libbenő ruháinkat.

Mintás midaxi ruhák

A mintás érthető, de mit is jelent az, hogy midaxi? A válasz nagyon egyszerű, nem egészen midi, nem egészen maxi. Ebben a szezonban úton útfélen új hosszúságú ruhákkal találkozhatunk, amelyek kicsit hosszabbak, mint egy midi, de nem seperjük fele vele a padlót, mint egy klasszikus maxiruhával. A ruhák ujja ezúttal puffos, a mandzsettája pedig gumírozott. Izgalmasan hangzik, ugye?

Bőszárú nadrágok

A bőszárú nadrágok ebben a szezonban diadalmasan térnek vissza ruhatárunkba, kiszorítva a szűkszárú és skinny szabású darabokat. A hetvenes évek trendje egy ideje itt kopogtat ajtónkon, és minden jel arra mutat, hogy érdemes beengednünk, hiszen ezúttal már nem csak a farmerek szára bővül, de a sportos anyagú nadrágok és az elegánsabb szövetből készült darabok is lebegnek lábszáraink körül.

Boyfriend Ing

Korábban már megtanultuk, hogy van olyan, hogy boyfriend farmer, most itt az idő, hogy összebarátkozzunk a boyfriend inggel. A partnerünk szekrényéből elcsent nagyméretű ing lebegjen a szemünk előtt, ami egy kicsit hosszabb állású és nőiesebb színvilágú, mint a férfi megfelelője.

Paplankabátok

A paplankabát már talán senkinek nem idegen, hiszen egy ideje már szemtanúi lehetünk, annak, hogy a párna szerű, töltött anyagok ágyunkból a gardróbunkba kúsznak. A hatalmas méretű pufi dzseki ezúttal nem csak tisztelgés a divatvilág oltára előtt, de a vízálló anyagok használata és a hosszított fazonok miatt védekezés is a szélsőséges időjárás ellen.

Látogasd meg az F&F weboldalát, ahol további kihagyhatatlan darabok közül válogathatsz!

Az F&F őszi kollekció 2021.10.04-től érhető el a ruházati osztállyal rendelkező Tesco áruházakban. Az elérhetőség üzletenként eltérő és változó.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód