Helmet hair, avagy egy új hajstílus, amit hazai fodrászok hoznak divatba

Helmet hair,biciklis stílus,biciklizés
Forrás: pinterest

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Facebook
Twitter
Pinterest

Mit tippelsz, hány nő hajlandó nap mint nap feláldozni az egészségét a stílusos megjelenés érdekében? Talán te is közéjük tartozol?

A cikk támogatója az ABUS

És most nem arról van szó, hogy felejtsd el a setalpú cipőket, mert ártanak a lábadnak, vagy hogy dobd a szekrényed mélyére a shoppereket, mert hosszútávon a gerinced bánja. Ennél most valami sokkal fontosabbra hívja fel egy friss magyar kezdeményezés a figyelmet, valamire, ami akár életet is menthet.

Ugyanis nagy örömünkre egyre sikkesebb a bringázás, na meg a biciklis naci. Biciklivel közlekedni a városban, vagy kétkeréken érkezni a munkahelyedre, ezen 2018-ban nincs semmi meglepő, és nem vitás a trendszetter csajok is egyre profibbak ebben a kérdésben. Tévedés ugyanis, hogy talpig edzőruhába kell bújnunk, ha bringára pattanunk, van átmenet a sportos és az elegáns között, gondoljunk csak egy jó sneaker + nyári ruha párosra.

Kép
forrás: pinterest

A trendi bringás szettel tehát nincs semmi gond, csajos bringából is akad bőven a piacon, van azonban itt még valami, ami elengedhetetlen lenne a biztonságos közlekedéshez, a hiúságunk még sem engedi. Igen, a bukósisak, amitől féltve óvjuk a reggel belőtt frizuránkat.

És ekkor jön egy igazán menő hazai kezdeményezés!

Nem kell többé azon aggódnod, hogy nézel ki, ha leveszed a sisakod. Hiszen a válasz mostantól mindig az, hogy jól. A Close szalon fodrásza, Telenkó Ábel bemutatja a 2018/2019-es szezon új stílusát, aminek elkészítéséhez csak egy ABUS Yadd-I sisakra és egy jó tekerésre van szükség.

Az ABUS összefogott Budapest egyik trenddiktáló fodrászatával: a Close-zal, és divatot csinál a bukósisakkal szétkócolt, lenyomott hajakból. Teszi ezt azért, hogy többé ne legyen kifogás a haj, ha a biztonságról van szó. Hogy többé a leghipszterebb városi bringások se menjenek ki bukósisak nélkül az utcára. Hiszen a nap végén bármilyen hajról is beszélünk, mindegyik ép koponyán áll a legjobban.

Azt kell mondjuk, rég láttunk már ilyen eredeti kezdeményezést, ahol a divat nem ír felül mindent, hiszen a biztonság mindennél fontosabb. Ez a kollaboráció most az is megmutatta, hogy igazából még kompromisszumot sem kell kötnöd a helmet hairnél nincs most menőbb a városban, nézd meg te is galériánkban, milyen bukósisakbarát frizurákat álmodott meg Telenkó Ábel a bringásoknak!

Galéria / 6 kép

Helmet hair, avagy egy új hajstílus, ami végigsöpör a trendérzékenyek között

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Kép
Stílus

A francia nők már viselik: Ennél az elegáns rövidnadrágnál nem találsz stílusosabbat a 2024-es nyárra

Tény és való, hogy amelyik divatirányba a francia nők elindulnak, nos azt érdemes nekünk is követni.

Kép
Szépség

A vásárlók megvesznek ezért a gyógyszertári fényvédőért, amiért még Sarah Jessica Parker is rajong - most akciósan lehet a tiéd!

Nem kell tovább keresned, mi már megtaláltuk! Mutatjuk a vásárlók és Sarah Jessica Parker kedvenc fényvédőjét!

Kép
Sztárok

Akkor és most: Ennyit változtak A Brigerton család szereplői az első évad óta - a harmadik évadban teljesen másképp néznek ki!

Május 16-án érkezett a Netflixre A Bridgerton család 3. évadának első négy epizódja! Nézzük, mennyit változtak a szereplők!

Kép
Életmód

Ezeknek az állatoknak a legdurvább a harapása

Nem szerencsés a közelükben lenni, ha dühbe gurulnak!

Kép
Életmód

A koleszterin csökkentése természetes módszerekkel: 4 tipp a jobb egészségért

A magas koleszterinszint komoly egészségügyi kockázatokkal járhat, de jó hírünk van: természetes módszerekkel csökkenthetjük. Az egészségünk megőrzése és védelme érdekében fontos tudni, hogy a koleszterin csökkentése nem feltétlenül jelenti a drasztikus életmódváltást vagy a gyógyszerek szedését. Ebben a cikkben olyan egyszerű tippeket osztunk meg veled, amelyekkel egyszerűen csökkentheted a koleszterinszintedet.

Kép
Sztárok

Leleplezték: A Bridgerton család készítője ebből a filmből lopta Penelope karakterét a 3. évadhoz!

Penelope Featherington hatalmas átalakuláson megy keresztül A Bridgerton család 3. évadában, de egy kicsit ismerősen cseng a sztori. Most kiderült, nem véletlen: egy híres filmből vették az ötletet!