Azt mondták, nem elég jó modellnek! Így változott át szende tinilányból a kifutók csillagává Kate Moss

Azt mondták, nem elég jó modellnek! Így változott át szende tinilányból a kifutók csillagává Kate Moss
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Sokan nem hittek Kate Mossban, mert azt mondták, hogy nem az a tipikus szupermodell alkat! Nézd meg az akkor és most fotóit!

Katherine Ann Moss 1974. január 16-án született Londonban. Éppen csak 14 éves volt, amikor a New York-i repülőtéren felfedezte őt az egyik leghíresebb modellügynökség, a Storm. Sokan azt mondták róla, hogy egyáltalán nem tartozik a tipikus szupermodellek közé, ugyanis nincs meg hozzá az alakja, a magassága és a vonási sem olyanok. Ennek ellenére igen hamar a csúcsra tört! Kate Moss szupermodell a heroinsikk korszakában volt a toppon, sőt egyesek szerint ő találta fel: túlzott soványság, hófehér bőr, karikás szemek, vörös rúzs és kócos haj. Túlzottan senkit sem lepett meg, amikor 2005-ben egy fotósorozat került elő róla, ahol éppen egy buliban kokaint szippant fel az asztalról. Karrierje úgy tűnt, hogy megingott a botrány miatt, de egy évvel később visszatért, ráadásul elnyerte a szakma legnagyobb díját. Idén ünnepelte 50. születésnapját, és ugyan sokat változott felfedezése óta, azért őszintén bevallhatjuk, hogy letagadhatna jó pár évet! Kislánya pedig, Lila Moss nagyon úgy néz ki, hogy édesanyja nyomdokaiba fog lépni, amire minden esélye megvan, hiszen kiköpött hasonmása a 14 éves szupermodellnek! Most pedig nézd meg, hogyan vált igazi szupermodellé, íme Kate Moss akkor és most fotóit!

Kattints a galériára, és megmutatjuk, hogyan változott Kate Moss 14 éves kora óta, mikor felfedezték!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: így változott Kate Moss

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Lapszámunk középpontjában az alkotás és a hazai alkotók állnak - olyan izgalmas, „cool” karakterek, akik trendet és értéket teremtenek. Az InStyle nem először, és nem utoljára állítja össze Cool listjét, melyen ezúttal olyanok szerepelnek, akiknek lételeme az alkotás, a kreatív energiákkal, újító és szokatlan formulákkal való kommunikáció, kapcsolatteremtés. Tavaszi lapszámunk a szezon szépség- és divattrendjeit is felsorakoztatja, bemutatja a frissdiplomás, feltörekvő tervezőgenerációt és izgalmas diplomamunkáikat, valamint megnézzük, kik azok az erős női karakterek, akik a filmekben és a divattervezésben is nagy hatással voltak és vannak ránk. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

Kép
forrás: InStyle

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!