#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Az InStyle elkötelezett támogatója és rajongója a magyar filmeknek és magyar filmes tehetségeknek a kamera mindkét oldalán. Ebben a kategóriában a 2023-as év kiemelkedő alakításaira szeretne a szerkesztőség visszajelezni a jelöléssel.

Pál Emőke

Már kislányként is színésznőként képzelte el a jövőjét Pál Emőke, akit magával ragadott a színpadi léttel, a szerepléssel járó adrenalin. Bár a gyergyószentmiklósi származású Emőke úgy érezte, nem alkalmas arra, hogy filmekben játsszon, mégis Csoma Sándor Magasságok és mélységek című mozija hozta el számára az áttörést a karrierjében, melyben Erőss Zsolt hegymászó özvegyét alakítja. A rendező-forgatókönyvíró kifejezetten neki szánta Sterczer Hilda karakterét és az idő a direktort igazolja: az önmagával szemben maximalista Emőke talán elégedetlen volt a teljesítményével, a kritikusokat viszont kétségtelenül meggyőzte és idén a legjobb női főszereplőnek járó Magyar Mozgókép Díjat is odaítélték neki.

Kép

Schell Judit

Schell Judit szereti az olyan sokoldalú karaktereket, mint amilyen Zámbó Edité A Király című sorozatban, mert ezek a szerepek kimozdítják őt a komfortzónájából színésznőként. Az alakításával nem csak a nézők szívébe lopta be magát: a szakmai zsűri idén neki szavazta meg a legjobb színésznőnek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díján Zámbó Jimmy feleségének megformálásáért. A Jászai Mari-díjas színésznő és érdemes művész egyébként közel két évtized után búcsút intett a társulati létnek, jelenleg szabadúszóként dolgozik: eldöntötte, hogy ezentúl csak magának fog megfelelni és kizárólag olyan felkérésekre mond igent, ami valóban megfogja őt.

Kép

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska éneklés és zongorázás közben szeretett bele a szereplésbe kislányként, a színészetben pedig rálelt arra a szakmára, ami folyamatosan lehetőséget ad neki a tanulásra és a fejlődésre. „Szeretem az olyan filmeket, amikben mindig valami újat kell mutatni, amihez új képességeket kell elsajátítani, és ami kicsit sem klisés” – mesélte az InStyle magazin korábbi interjújában a Hazatalálsz sorozat szereplője, aki legújabb mozija, a Cicaverzum kedvéért például macskatrénerhez járt filmbéli négylábú partnerével. „A jó dolgok jó energiát vonzanak be, ami ugyancsak lényeges összetevője az eddigi sikereimnek” – tudtuk meg Franciskától, aki 2017 óta szabadúszóként dolgozik.

Kép

Udvaros Dorottya

Csupán tizenkét művész viselheti egyidőben a kimagasló tevékenységét elismerő Nemzet Színésze címet, amit legutóbb Udvaros Dorottyának ítéltek oda 2023 júniusában. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő nem is számított arra, hogy ő veheti át Máthé Erzsi helyét a testületben, de a szavazás eredménye természetesen hihetetlenül boldoggá tette, és ahogy minden sikerét, úgy ezt is az édesanyjának, Dévay Camillának ajánlotta, akit a példaképének tart a munkához való hozzáállásban. Udvaros Dorottya már több mint húsz éve a Nemzeti Színház társulatának tagja és a pályafutása során olyan filmekben szerepelt, mint a Ripacsok, a Szívzűr, az Elveszett illúziók, a Te rongyos élet, A miniszter félrelép, vagy a Zárójelentés, októberben pedig Törőcsik Franciska oldalán tűnik fel a mozivásznakon Szeleczki Rozália Cicaverzum című romantikus vígjátékában.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Kép
Szépség

Ha ezt használod, akkor úgy lehet napbarnított arcbőröd, hogy közben nem kell félned a korai ráncoktól - íme a 7 legjobb önbarnító szérum!

Íme a legújabb szépségtrend: összegyűjtöttük a 10 legjobb önbarnító terméket! Ezekkel úgy élvezhetjük a napbarnított arcbőrt, hogy közben nem tesszük ki káros hatásoknak.

Kép
Stílus

Meglepő fejezethez érkeztek az esküvői ruhatrendek: 2024-ben a szabadon hagyott keblek hódítanak

A mellek szabadsága újabb szinteket lépett és igazából meg sem állt az esküvői ruhákig.

Kép
Életmód

6 rákellenes tavaszi zöldség: most van szezonjuk!

Már nem sokáig élvezhetjük a tavasz szépségeit, így érdemes még most jó sokat fogyasztani az idényzöldségekből. Az alábbiakban olyan tavaszi zöldségeket hoztunk, melyek nemcsak ízletesek és kiváló fogyókúrás alapanyagok, de bizony még rákellenesek is. Mutatjuk is, melyek ezek.

Kép
Sztárok

Sokkoló történetek: 10 híres történelmi alak, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Kép
Életmód

Magyar is van köztük! 10 európai úti cél, ami igazi rejtett gyöngyszem

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép
Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Neked milyen lépésekből áll a hajápolási rutinod? Biztos vagy benne, hogy eddig mindent jól csináltál? Cikkünkből megtudhatod!