4 szigorú szabály, amit a Kardashian-család tagjai sosem szeghetnek meg

4 szigorú szabály, amit a Kardashian-család tagjai sosem szeghetnek meg
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Facebook
Twitter
Pinterest

Kívülről talán úgy tűnhet, előírások nélkül, öntörvényűen élik az életüket, ám a valóság nem is állhatna távolabb ettől.

A cikk támogatója a Disney+

Míg az Egyesült Királyságban III. Károly uralkodik, addig a szórakoztatóiparban egyértelműen Kris Jenner, hiszen a momagernek hála a Kardashian-Jenner testvérek mára mindannyian elképesztő követőtáborral rendelkeznek és világszerte millióan kíváncsiak az életükre – akár bevallják, akár nem. Éppen ezért nem meglepő, hogy a brit királyi családhoz hasonlóan ők is szigorú szabályok szerint töltik a napjaikat – különösen a legkisebbek, vagyis Kris unokái. Akár hiszed, akár nem, szó sincs arról, hogy bármit megtehetnének, sőt! Kim Kardashian például kifejezetten szigorú anya hírében áll, aki komoly elvárásokat támaszt a gyerekei elé.

Kíváncsi vagy, milyen előírásokat kell betartaniuk a klán legfiatalabb tagjainak? Összegyűjtöttünk neked néhányat ezek közül!

1. Ne szólj szám, nem lesz testképzavarom

Kourtney Kardashian például nem engedi, hogy a gyermekei a kövér szót használják – vagy egyáltalán csak hallják azt. „Ne mondd ki a lányom előtt ezt” – utasította még az anyját, Kris Jennert is erre a Keeping Up With The Kardashians, azaz a K, mint Kardashian című valóságshow-juk egyik epizódjában. „Annyi beszélgetést folytatunk le anélkül, hogy belegondolnánk, a gyerekeink is hallhatnak minket” – nyilatkozta később. „Azt mondják, ha egy anya magabiztos a testével kapcsolatban, akkor sokkal kisebb az esély arra, hogy a lányainál étkezési zavar alakul ki.”

Kép
forrás: Disney+

2. Csinálhatod, de nem nézheted!

A bennfentesek szerint a Keeping Up With The Kardashians epizódjainak forgatása mindent felülírt, még a gyerkőcök napirendjét is: Kourtney Kardashian és Scott Disick fia, Mason Disick például hatévesen otthon tanult annak érdekében, hogy ne maradjon ki a 11. évad részeiből. Azt viszont abszolút nem akarják, hogy a kicsik is megnézzék ezeket az adásokat, legfeljebb akkor, ha idősebbek lesznek. Szerencsére ez a szabály csak rájuk vonatkozik, rád azonban semmiképpen sem! A jó hír pedig az, hogy a Kardashian-Jennerek egy vadonatúj sorozattal jelentkezetek a Disney+-on, a The Kardashians pedig ismét bepillantást engedett az életükbe.

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé álltnak, hogy lebilincselően őszintén fedjék fel az igazságot a címlapok mögött. A milliárd dolláros vállalkozások vezetésének intenzív nyomásától kezdve a játszadozás és az iskolába járás fergeteges öröméig tényleg mindent megmutatnak a nézőknek, úgyhogy egészen közelről figyelheted meg a reflektorfényben sütkérező család mindennapjait. A The Kardashians első évada 2022 tavaszán debütált a streaming platformon, a második évad pedig ősszel, az utolsó epizód november 24-én lesz elérhető.

Kép
forrás: Disney+

3. Kötelező a digitális detox

Kourtney Kardashian köztudottan híres arról, hogy szabályozza azt az időt, amit a lurkói a kütyüjeikkel tölthetnek. „Nehéz eldönteni, mi a legjobb a nekik, ha technológiáról van szó” – vallja, ezért korlátozza is, hogy hány percig TV-zhetnek és meddig élvezhetik a videójátékokat. A tesója, Kim pedig azokat az órákat jelölte ki, amikor a csemetéi használhatják a mobiljaikat. „A telefonok a konyhában vannak, hogy amikor felébrednek, először megreggelizzenek a családdal, majd megkapják őket.” De élőzniük azért tilos a közösségi médiában, ez már nem megy át Kim anyuka-szűrőjén. (North West nyolcévesen megszegte ezt a szabályt és csinált TikTokon egy live bemutatót az otthonukról.) Travis Scott ellenben azt nem akarja, hogy Kylie Jennerrel közös kislánya, Stormi a TV képernyőjét bámulja – ehelyett szeretné a játékra ösztönözni őt.

4. Éjjel-nappal Kardashian

Na persze nem csak a piciknek, hanem a család már felnőtt tagjainak is oda kell figyelniük jó néhány dologra. Kris Jenner elvárja, hogy a lányai MINDIG tökéletesen fessenek, mintha csak bármelyik pillanatban lefotózhatnák őket. Kendall Jenner azt mesélte, az anyjuk heti egyszer manikűröst hivatott hozzájuk, hogy megcsinálja a körmeiket, mert elfogadhatatlannak tartotta, hogy bármilyen tekintetben ne legyen rendben a megjelenésük.

Kép
forrás: Disney+

De nem csak a Kardashian-családban vannak szigorú szabályok - ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Kép
Szépség

Ha ezt használod, akkor úgy lehet napbarnított arcbőröd, hogy közben nem kell félned a korai ráncoktól - íme a 7 legjobb önbarnító szérum!

Íme a legújabb szépségtrend: összegyűjtöttük a 10 legjobb önbarnító terméket! Ezekkel úgy élvezhetjük a napbarnított arcbőrt, hogy közben nem tesszük ki káros hatásoknak.

Kép
Stílus

Meglepő fejezethez érkeztek az esküvői ruhatrendek: 2024-ben a szabadon hagyott keblek hódítanak

A mellek szabadsága újabb szinteket lépett és igazából meg sem állt az esküvői ruhákig.

Kép
Életmód

6 rákellenes tavaszi zöldség: most van szezonjuk!

Már nem sokáig élvezhetjük a tavasz szépségeit, így érdemes még most jó sokat fogyasztani az idényzöldségekből. Az alábbiakban olyan tavaszi zöldségeket hoztunk, melyek nemcsak ízletesek és kiváló fogyókúrás alapanyagok, de bizony még rákellenesek is. Mutatjuk is, melyek ezek.

Kép
Sztárok

Sokkoló történetek: 10 híres történelmi alak, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Kép
Életmód

Magyar is van köztük! 10 európai úti cél, ami igazi rejtett gyöngyszem

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép
Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Neked milyen lépésekből áll a hajápolási rutinod? Biztos vagy benne, hogy eddig mindent jól csináltál? Cikkünkből megtudhatod!