Megnyitott a magyar stand a londoni divathéten

Megnyitott a magyar stand a londoni divathéten

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Február 14-én este közös standon mutatkozott be Tomcsányi Dóri, a KELE clothing, a THEFOUR és a ZAKO a London Fashion Weeken a Design Terminál és a Balassi Intézet Londoni Magyar Kulturális Központ szervezésében.


A London Fashion Week hivatalos programjának része a 2014. február 13-23. között zajló International Fashion Showcase, melynek célja a nagy divatmárkák mellett a feltörekvő divatnemzetek pályakezdő tervezőinek bemutatása. A magyar divattervezők olyan országok legtehetségesebb alkotói mellett jelennek meg, mint Argentína, Ausztria, Svájc, vagy Svédország.
A Voyage through Central Europe három ország közös összefogásával jött létre, a Design Terminál, a Balassi Intézet Londoni Magyar Kulturális Központ és nemzetközi szervezőpartnerei, a Czech Fashion Council és a Slovak Fashion Council együttműködésével, hogy segítse a közép-európai régió 14 fiatal tervezőjének nemzetközi divatpiacon való megjelenését. A tervezők kiválasztásában az is fontos szerepet játszott, hogy rendelkezzenek megfelelő gyártókapacitással, mellyel egy esetleges megrendelést is teljesíteni tudnak.
A Design Terminál szervezésében külföldön eddig Brüsszelben, Bukarestben és Pekingben mutatkoztak be fiatal magyar tervezők. Mint ahogy arról már beszámoltunk egy korábbi cikkünkben, idén számos magyar tervező mutatkozik be a londoni divathéten. Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk.

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.