Julia Roberts kedvenc illatához, a La vie est belle-hez most ajándék jár!

Julia Roberts kedvenc illatához, a La vie est belle-hez most ajándék jár!

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Októberi címlapsztárunk, Julia Roberts 46 évesen is sugárzóan szép – nem csoda, hogy a Lancôme népszerű illatának, a La vie est belle-nek 2012 óta ő az arca. Íme egy kis ízelítő az La vie est belle család új illatából!


A boldogság eszenciája


Az elmúlt két évben a La vie est belle valóra váltotta a nők a legtitkosabb álmait. Megértették, hogy a mosoly jelenti az első lépést a boldogság felé vezető úton. Nincs nagyobb öröm annál, mint kiélvezni egy-egy pillanat szépségét. A vágy, hogy teljesnek érezhessék magukat. A La vie est belle egy tökéletes csábítás a boldogság elérésére, az álmok megvalósítására, az élet élvezetessé tételére, amely most új illatvariánssal jelentkezik. A La vie est belle L’Absolu de Parfum erőteljesebb, érzékibb, de épp olyan harmonikus, mint az eredeti, Eau de Parfum. Fenséges összetevőkkel átszőve finom összhangot teremt a kecses írisz és a többi kivételes illatjegye között.

La vie est belle, L’Absolu de Parfum



Dominique Ropion és Anne Flipo, a La vie est belle illat megalkotói új kihívásra vállalkoztak: visszatérni az eredeti összetevőkhöz úgy, hogy még fenségesebbé tegyék azokat. Így született meg a napjainkban egyedülálló írisz koncentráció, amelytől a A La vie est belle új illata elragadó, esszenciája pedig még nagyszerűbb, gazdagabb és kifinomultabb, mint valaha.
“Ahhoz, hogy megalkoss egy parfümöt, meg kell szépítened az összetevőket - különösen a szív és az alap illatjegyeket, amelyek így még erőteljesebbé és elragadóbbá válnak és megteremtik az eredeti parfüm jellegzetességét.” Anne Flipo

Az ikonikus gourmand írisz akkord újbóli felfedezése


LVEB Absolu
LVEB Absolu

A gourmand és írisz jegyek felerősödnek, így teljesednek ki igazán. A Haute-parfümkészítési hagyományokat követve az illatjegyek sokkal intenzívebbé és elragadóbbá válnak, miközben megőrzik a parfüm eredeti karakterét. A híres gourmand akkordhoz finom praliné és színpompás gyümölcsök párosulnak, melyet a tonka bab mandulás jegyei és az új vanília akkordok tesznek teljessé. Ezek az illatjegyek emelik fenséges magasságokba a parfümöt, mely most még elegánsabb, intenzívebb és érzékibb, mint valaha. Az illat az aldehidek ölelésében alakul át, melyek tündöklő ragyogásukkal fokozzák a fej illatjegyek intenzitását, miközben szebbé varázsolják a jázmin, a narancsvirág és a damaszkuszi rózsa esszenciáját. A pacsuli mély és megkapó jegyeinek felerősítése új textúrának nyit utat a balzsamos szuhar lágy és a cashmeran fás, vibráló összetevőivel.

A leggyönyörűbb mosoly elbűvölő bája


Julia Robert jellegzetes mosolya a ragyogó nőiesség szimbóluma. Egy igazi csupa szív-lélek nő, aki megtestesíti a La vie est belle minden jellegzetességét és a nők minden csodás tulajdonságát szerte a világon.
Próbáld ki te is a Julia Roberts ihlette Lancôme illatot a La Vie Est Belle-t, melynek legexkluzívabb kiadása a La Vie Est Belle Absolu de Parfum már kapható az üzletekben!

Figyelem, most AJÁNDÉK jár minden parfümhöz!


Vásárolj egy La Vie Est Belle illatot október elsejétől a Lancôme Szépségszigeten, és most megajándékoznak egy professzionális sminktükörrel és egy mini Gloss In Love ajakfénnyel. Az ajánlat a Lancôme Szépségszigeten, az InStyle októberi számának felmutatásával vehető igénybe, a készlet erejéig. (Lancôme Szépségsziget: WestEnd City Center I. em. Millennium udvar 225. / Tel.: 06-1-438-2366, Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10:00 – 21:00; Vasárnap: 10 – 18:00)
Kép

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!

Kép
Stílus

Női cipők akciós áron - 10 csodálatos lábbeli, amit hihetetlen kedvezménnyel vehetsz most meg!

Van egy olyan érzésünk, hogy ezek között az akciós cipők között tuti, hogy ráakadsz az új kedvencedre!

Kép
Életmód

4 híres filmes karakter, akinek a sorsa másképp alakult a könyvben, mint a filmben

Tudtad, hogy mi történt ezekkel a karakterekkel valójában?

Kép
Életmód

Hitler ezért a romantikus filmért rajongott: avagy íme a történelem 12 legelítéltebb alakjának kedvenc filmjei

Igen meglepő ez a filmes lista! A történelem legelítéltebb alakjainak kedvenceit gyűjtöttük össze, amikért egyébként sok millión rajonganak!

Kép
Életmód

14 filmes helyszín, amely turistacélpontnak is kiváló

Ráadásul nem is csak a rajongóknak mondanak valamit, hanem a hollywoodi szereptől elvonatkoztatva is gyönyörűek.