ÚJ ÉTLAPKONCEPCIÓ A PRIME STEAKHOUSE-BAN!

ÚJ ÉTLAPKONCEPCIÓ A PRIME STEAKHOUSE-BAN!
Forrás: primesteakhouse.hu

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A húsevők fellegváraként, a WORLD LUXURY RESTAURANT AWARDS-on 2017-ben „A legjobb steakhouse” hazai győzteseként, a vezetés most látta elérkezettnek az időt az étterem ételkínálatának és az étlap koncepciójának megújítására.

A legnagyobb változás a több mint 30 féle új ételkülönlegesség mellett, hogy az étterem ételkínálata ebéd-és vacsoraidőben eltérő lett. Igazodva a vendégek - gyorsabb elkészítésű és kímélőbb mennyiségű – ebéd igényéhez, munkanapokon 12-15 óra között kisebb ételválasztékkal, kímélőbb adagokkal és sokkal kedvezőbb árakkal várják a vendégeket.

Az étlapon eddig kizárólag a steakeké volt a főszerep. Az új alapanyagok bevezetésévével és a választék kibővítésével nyitottak azok felé a vendégek felé, akik szeretik a Prime feelinget, az elegáns környezett, de a kiadós steakek helyett a szárnyasokat, a halakat, vagy a könnyebb fogásokat részesítik előnyben. Mostantól a kemencében sült bébi csirke, a Challans kacsamell, a tőkehalfilé, a skót füstölt lazac, a bouchot kagyló vagy a friss szarvasgombás papardelle is állandó szereplője lett az étlapnak.

Gondolva a hölgyekre, vagy a visszafogottan étkező urakra, több salátát is főételként kínálnak. A serpenyőben sült vörös tonhal, a pirított Angus bélszín, vagy a roston sült libamáj Fazekas László chéf által megálmodott saláta kompozícióval érkezik.

Mivel a Prime Steakhouse neve már nem csak Magyarországon fogalom, ezért egyre több az olyan igényes külföldi vendégük, akik preferálják a színvonalas és elegáns környezetet, ahol szívesen fogyasztják a magyar klasszikusokat, a gulyáslevest, a fácán consomét vagy a tökéletesre sütött libamájat, ezért ezek az ételek is szerepet kaptak az új étlapon.

Az új ételek beillesztése során figyelembe vették a visszatérő törzsvendégeik igényeit, így került fel az új étlapra a kaviár, a pirított Szent Jakab kagyló, a sült csontvelő, vagy az OSCAR Filet Mignon, de a köretek és a mártások között is számos újdonságot találni.

Az étlap megújulása az étterem bástyáját, a steakeket se hagyta érintetlenül. A Prime steak kínálata már nehezen bővíthető, - 4 földrészről érkeznek az olyan kiváló minőségű húsok, mint az Argentin Angus, az amerikai OMAHA és USDA, vagy az Ausztrál WAGYU - így koncepció váltás a steakek kísérőit, a köreteket és a szószokat érintette, mivel az új koncepcióban a steakek ára ezeket már tartalmazza. A vendégek több mint 20 féle köretből és 10 féle szószból választhatnak kedvükre.

A koncepció váltás és az új ételek összeállítása során nem hagyták figyelmen kívül az étel allergiás, vagy glutén-laktóz érzékeny vendégeket. Mostantól Ők egy egész oldalnyi ételkínálatból választhatnak. Vegetáriánus vendégeik se maradnak éhesen, mert humuszt, tofut, padlizsán salátát tartalmazó vegetáriánus tállal, grillezett sajttal, halakkal, tésztákkal készülnek rájuk.

Az étlap megújulása magával hozta, a desszertlap változtatását is. A 12 féle desszert mellé sajtválogatások, a legnépszerűbb desszertborok, valamint kávé alapú italkülönlegességek is felkerültek, megkönnyítve ezzel a vendégeknek a vacsora tökéletes befejezését.

Ami biztosan nem változott, az a magas minőség. Mindegy, hogy steaket rendelünk, vagy egy új ételt választunk, garantált a kifogástalan elkészítés, az igényes tálalás, a profi, figyelmes kiszolgálás, azaz minden adott egy tökéletes gasztronómiai élményhez egy elegáns környezetben.

Új étlap bevezető akciójukban február 19-23 között az ételek árából 10% kedvezményt biztosítanak!

Prime Steakhouse

Budapest, V. Sas u.18.

Asztalfoglalás: +36 70 331 8666

www.primesteakhouse.hu

Kép

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!

Kép
Stílus

Női cipők akciós áron - 10 csodálatos lábbeli, amit hihetetlen kedvezménnyel vehetsz most meg!

Van egy olyan érzésünk, hogy ezek között az akciós cipők között tuti, hogy ráakadsz az új kedvencedre!

Kép
Életmód

4 híres filmes karakter, akinek a sorsa másképp alakult a könyvben, mint a filmben

Tudtad, hogy mi történt ezekkel a karakterekkel valójában?

Kép
Életmód

Hitler ezért a romantikus filmért rajongott: avagy íme a történelem 12 legelítéltebb alakjának kedvenc filmjei

Igen meglepő ez a filmes lista! A történelem legelítéltebb alakjainak kedvenceit gyűjtöttük össze, amikért egyébként sok millión rajonganak!

Kép
Életmód

14 filmes helyszín, amely turistacélpontnak is kiváló

Ráadásul nem is csak a rajongóknak mondanak valamit, hanem a hollywoodi szereptől elvonatkoztatva is gyönyörűek.

Kép
Életmód

6 egzotikus gyümölcs, ami igazi vitaminbomba

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!