Ezt hívják hosszú póráznak – thaiföldi útra küldtem a férjemet a születésnapján. Amit a barátaimtól kaptam ezért, azt nem tettem zsebre

férfi,úszás,tenger,naplemente,nyaralás
Forrás: Stocksy

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az, hogy mennyire másként gondolkodom a párkapcsolati játékszabályokról, mint az ismerőseim nagy többsége, év elején vált világossá számomra. Februárban ugyanis megleptem a férjemet egy thaiföldi úttal. Illetve, ha pontosan akarunk fogalmazni, elküldtem őt Thaiföldre egy barátjával, amivel – számomra meglepő intenzitású – rosszindulatú megjegyzéscunamit szabadítottam magamra.

A férjemmel tizennégy éve vagyunk együtt, és bár ez a „holtomiglan-holtodiglan” műfajában még kispályás teljesítmény, irigylésre méltó harmónia van közöttünk. A „titok”, amelynek hallatán nőtársaim egy része ideges fészkelődésbe kezd és a vállát rángatja, más meg leereszkedő mosollyal baleknak címkéz, egyszerű: nem akarok mindenről tudni, amit a férjem csinál.

Nem vagyunk összenőve

A párom szakács, akinek a fantáziáját mindig is nagyon izgatta az ázsiai gasztronómia. Ám mivel a repülőjegy Thaiföldre meglehetősen borsos árú, pontosan tudtam: együtt nem valószínű, hogy eljutunk oda. De miért is ne mehetne el nélkülem? Elvégre nem vagyunk összenőve!

Titokban megszerveztem, hogy egy barátja kint fogadja őt, megvettem neki a repülőjegyet, és elintéztem a munkahelyén a helyettesítést. A meglepetés abszolút telibe talált, a férjem órákig megszólalni se tudott. Egyszerre volt végtelenül lehangolt, hogy ezt a bakancslistás tételt nem együtt éljük át, dühös, hogy a háta mögött szervezkedtem, ugyanakkor hálás, boldog és meghatott, amitől olyan eufória járt át, mintha csak én kaptam volna ajándékot.

A meglepetésnek hamar híre ment, baráti társaságunk pedig egyszeriben két táborra szakadt. Akadtak – megdöbbentően kevesen –, akik elismerően csettintettek, és őszintén örültek az izgalmunknak. A többség azonban vegyes érzésekkel fogadta a hírt. A férfiak tekintete elpárásodott, és hitetlenkedő csodálattal néztek rám, ami az elején roppant hízelgő volt, egy idő után azonban rém kellemetlen, ezzel párhuzamosan ugyanis barátnőik, feleségeik szája csíkká merevedett. Ha volt is férfi, aki heherészve megreszkírozta a kérdést asszonyának, hogy „Te mikor fogsz engem elengedni Thaiföldre?”, kivétel nélkül egy foghegyről odaszisszentett választ kapott („Azt lesheted…”, vagy „A nagy francokat…”), amitől beállt a kínos csönd.

Tovább olvasok

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Shopping

A vásárlók azt mondják, nincs ennél most jobb szempillaspirál - még Demi Moore is ezért rajong!

Te is még mindig keresed azt a szempillaspirált, ami tényleg dúsít, hosszabbít és tartós? Jelentjük: megtaláltuk! Vagyis pontosabban Demi Moore, ugyanis ez az ő kedvence!

Kép
Sztárok

Bevállalós kismama! Hailey Bieber egy merész, testhez simuló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját - FOTÓK

Hailey Bieber terhes! A sztár egy nagyon szexi esküvői ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját: most már nem titok, hogy Justin Bieberrel babát várnak!

Kép
Életmód

Egy ingyenes kék zónás rituálé, ami megnöveli az élettartamot

A világ 4 kék zónájában élnek a legtöbben olyanok, akik elmúltak már 100 évesek is. Ez a szokás az egyik titkuk!

Kép
Életmód

Májusi Netflix-bakancslista: A 6 legjobb film és sorozat legjobb sorozat, ami a hónapban érkezik a streaming szolgáltatóhoz

Új filmek és sorozatok mellett régi klasszikusok is felkerülnek májusban a Netflixre!

Kép
Életmód

Ez a menyasszony ősz hajjal vonult az oltár elé - döntésével hatalmas leckét adott nekünk a szépségről!

Ez az ősz hajú menyasszony sokat tanított: nincs mit szégyellni az idő múlásán! Sarah Jessica Parker is tökéletesen egyetért vele.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat! Keanu Reeves és szerelme újra együtt mutatkoztak: Alexandra ragyogott a színész mellett

Keanu Reeves színészt barátnője, Alexandra Grant ismét együtt mutatkoztak. Öltözékük tökéletesen megfelelt a dress code-nak!