Nyerj a TheGardenStudio és az InStyle játékán!

Nyerj a TheGardenStudio és az InStyle játékán!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Játékra invitálunk titeket, kedves olvasók: a feladat egyszerű, csupán egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok ahhoz, hogy megnyerjétek a három darab TheGardenStudio vásárlási utalvány egyikét.


A Tomcsányi Dóri és Sikó Bálint szerelemgyerekeként született TheGardenStudio a budapesti Kammermayer téren nyitotta meg új üzletét. Nem titkolt céljuk volt a költözéssel, hogy az elefántcsonttoronyban ragadt hazai divatszakmára reflektáljanak egy kedves, nyitott, átlátható és megfogható divat-design bolttal.
Most itt a lehetőség, hogy a hőn áhított dizájndarabokkal meglepjétek magatokat: nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre és megadni az adataitokat.

A nyereményjáték szabályzatát ide kattintva találjátok. A helyes válasz megadásában segít a TheGardenStudio Facebook oldala.



A helyes választ adók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

1. 20.000 Ft értékű TheGardenStudio vásárlási utalvány, amely a TheGardenStudio-ban megvásárolható bármely termékre érvényes. Nyertes: Horváth Kata


Kép

2. 30.000 Ft értékű *dori tomcsanyi* vásárlási utalvány, érvényes a 2013/14 őszi téli kollekció darabjaira. Nyertes: Dobák Imréné



3. Vido Nori betontányér-kollekciójának képen látható darabja. Nyertes: Vámosi Zsuzsa


Kép


A nyeremények más kedvezményekkel össze nem vonhatóak! A nyeremények készpénzre nem válthatóak és másra át nem ruházhatóak! Játék vége: 2014. január 5., Beváltási határidő: 2014. február 28.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!