InStyle TV: Új magyar dizájnbolt nyílt

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Tomcsányi Dóri és Sikó Bálint szerelemgyerekeként született The Garden Studio a budapesti Kammermayer téren nyitotta meg új üzletét. Nem titkolt céljuk volt a költözéssel, hogy az elefántcsonttoronyban ragadt hazai divatszakmára reflektáljanak egy kedves, nyitott, átlátható és megfogható divat-design bolttal.


A Gerlóczy és a Szalámibolt közt nyílt üzletben szigorúan unalommentes és felhasználóbarát magyar márkákat (KELE Clothing, ZAKO, Mrs. Herskin, Varga Flóra, dori tomcsanyi, JUJJ Jewellery , The FOUR , MEI KAWA, Vidó Nóri , ARTEP, Kele Sári , YKRA) tartanak. Azt a megkérdőjelezhetetlenül kellemes érzést vihetjük innen haza, hogy vettünk valamit látható, hallható és megismerhető, fiatal hazai tervezőtől.
Az InStyle.hu ellátogatott az üzletbe, ahol Szűcs Péter főszerkesztő faggatta ki Tomcsányi Dórit az üzletnyitásról. Éljen a magyar divat!

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.