Őrült elmélet kering! Ezért hagyhatta ki lánya esküvőjét Tom Cruise

Őrült elmélet kering! Ezért hagyhatta ki lánya esküvőjét Tom Cruise
Forrás: Getty Images

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha fájó szívvel is, de Tom Cruise kihagyta a nagy napot!

Tom Cruise az 1990-ben bemutatott Mint a villám forgatásán ismerkedett meg Nicole Kidmannel és 1990. december 24-én össze is kötötték az életüket. Nászukból vérszerinti gyermekük nem született, így 1992-ben örökbe fogadták Isabella Jane-t, majd 3 évvel később, 1995-ben Connor Antonyt. A sztárpár útjai végül 2001-ben elváltak egymástól, és innentől fogva a megszokott családi idill is teljesen felborult.

A gyerekek ugyanis az édesapjukkal maradtak és szcientológusként nevelkedtek, az egyház pedig minden lehetséges módon megakadályozta azt, hogy Nicole-nak bármilyen beleszólása is legyen gyermekei életébe, és ami azt illeti, Tom Cruise sem nagyon tett azért, hogy mindez változzon. Sőt, állítólag a válás után kitartóan dolgozott azon, hogy a közös csemetéik egy életre megutálják az anyjukat. Aminek eredményeként már szinte nem is beszélnek egymással, és Bella még az esküvőjére se hívta meg Nicole-t, na nem mintha édesapja neve ott lett volna a vendéglistán!

Na de miért nem vett részt a színész legidősebb lánya nagy napján?

Fontos megjegyeznünk azt, hogy Tom Cruise-nak a Katie Holmesszal kötött házasságából született egy lánya, Suri. A színész bár egy interjúban elárulta azt, hogy egész életében arra vágyott, hogy apa legyen és szeretne mindig ott lenni gyermekei mellett, sajnos a most 16 éves vérszerinti csemetéje mit sem lát és kap ebből az odaadó szeretetből. Apja ugyanis a harmadik válása után, azaz 2012 júliusa óta mondhatni teljesen érdektelen az irányába. Ellenben az örökbe fogadott, ma már felnőtt Bellával és Conorral rendkívül jó a kapcsolata. Előbbinek jóravaló örömapaként, még a teljes esküvői cechjét is állta 2015-ben, ám a lagzira már nem ment el.

Egyes források szerint az sztár pont azért hagyta ki az eseményt, mert a lánya így szerette volna, ugyanis nem akarta, hogy apjára nagyobb figyelem irányuljon, mint rá. Illetve azt is beszélték, hogy Tom a Jack Reacher: Nincs visszaút munkálatai miatt sem nagyon tudott elszabadulni a forgatásról, távolléte ugyanis több millió dollárba került volna a produkciónak. De szárnyra keltek olyan híresztelések is, hogy Bella és párja, Max Parker a barátaik körében házasodtak össze a londoni The Dorchester szállodában, és egyikük sem hívta meg a szüleit erre a különleges napra. És hogy mi igaz mindezekből? Lehet, hogy sose tudjuk meg! De a negatív hangok szerint Tom egyszerűen csak nem volt képes megbékélni azzal, hogy lánya választottja nem a Szcientológia Egyház tagja.

Most pedig íme 5 sztár, aki tagja a szcientológiai egyháznak, és 5, aki már kilépett!

Galéria / 11 kép

5 sztár, aki tagja a szcientológiai egyháznak - És 5, aki már kilépett

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Bevállalós kismama! Hailey Bieber egy merész, testhez simuló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját - FOTÓK

Hailey Bieber terhes! A sztár egy nagyon szexi esküvői ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját: most már nem titok, hogy Justin Bieberrel babát várnak!

Kép
Életmód

Egy ingyenes kék zónás rituálé, ami megnöveli az élettartamot

A világ 4 kék zónájában élnek a legtöbben olyanok, akik elmúltak már 100 évesek is. Ez a szokás az egyik titkuk!

Kép
Életmód

Májusi Netflix-bakancslista: A 6 legjobb film és sorozat legjobb sorozat, ami a hónapban érkezik a streaming szolgáltatóhoz

Új filmek és sorozatok mellett régi klasszikusok is felkerülnek májusban a Netflixre!

Kép
Életmód

Ez a menyasszony ősz hajjal vonult az oltár elé - döntésével hatalmas leckét adott nekünk a szépségről!

Ez az ősz hajú menyasszony sokat tanított: nincs mit szégyellni az idő múlásán! Sarah Jessica Parker is tökéletesen egyetért vele.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat! Keanu Reeves és szerelme újra együtt mutatkoztak: Alexandra ragyogott a színész mellett

Keanu Reeves színészt barátnője, Alexandra Grant ismét együtt mutatkoztak. Öltözékük tökéletesen megfelelt a dress code-nak!

Kép
Életmód

7 kedvenc akciófilmünk, ahol a nőké a főszerep: meghódították a férfias műfajt

Az akciófilmet nem kifejezetten tartják női műfajnak. A zsáner mindig inkább a hímek felségterületének számított, sokáig csak a férfinemből kerültek ki azok a hősök, akik száguldottak, ugrottak, gurultak, verekedtek és lövöldöztek első vagy többedik vérig, megmentve ezzel a párjukat, a családjukat, esetleg az egész világot.