Borítókép: 30 évvel a szörnyű tragédia után debütál A holló remake-je: 10 sztár, aki forgatáson vesztette életét Forrás: Fórum Hungary

30 évvel a szörnyű tragédia után debütál A holló remake-je: 10 sztár, aki forgatáson vesztette életét

Tihanyi Luca szerző fotója
A filmtörténelem hírnevén számos folt esett már, most pedig a legszomorúbbakat mutatjuk. Ezeket a színészeket milliók siratták meg, mikor egy forgatáson életüket vesztették.

Augusztus 22-én mutatták be a magyar mozikban A holló film remake-jét, amit a thriller és fantasy műfaj rajongói már izgatottan vártak. Az új verzió elkészítésekor a stúdió különösen szigorú biztonsági intézkedéseket vezetett be, hiszen a produkció mögött ott húzódik az eredeti film forgatásának tragikus emléke. Immár 30 év telt el azóta, hogy Bruce Lee fia, Brandon Lee életét vesztette egy forgatási balesetben, amikor véletlenül éles tölténnyel töltött fegyvert sütöttek el az egyik jelenet során. Ez az eset mély nyomot hagyott a filmtörténelemben, és emlékeztet arra, hogy a filmkészítés néha életveszélyes helyzeteket is rejthet magában. Sajnos, Brandon Lee tragédiája nem az egyetlen eset, amikor egy színész a forgatás közben vesztette életét, de talán az egyik legismertebb és legmegrázóbb. Az új remake elkészítésével a készítők egy kicsit tisztelegni kívántak az eredeti film előtt.

Kattints a galériára, és 10 tragikus történetet mesélünk el, mikor egy színész forgatás közben halt meg!