Borítókép: 3 étrend-kiegészítő, ami hozzájárul a korai öregedéshez a bőrgyógyászok szerint Forrás: Pexels

3 étrend-kiegészítő, ami hozzájárul a korai öregedéshez a bőrgyógyászok szerint

Tihanyi Luca szerző fotója
Mindenki azt a csodaszert keresi, amivel megőrizheti bőrének fiatalságát. Azonban csak óvatosan! Ezzel a 3 étrend-kiegészítővel pont az ellenkezőjét érhetjük el: korai öregedés és kiszáradás!

Az egészséges és fiatalos bőr megőrzése érdekében sokan étrend-kiegészítőket használnak, remélve, hogy ezek segítenek elérni a kívánt eredményt. Azonban nem mindegyik kiegészítő hatása egyértelműen pozitív, sőt, némelyik kifejezetten káros lehet. Bőrgyógyászok szerint bizonyos étrend-kiegészítők akár a bőr korai öregedését és kiszáradását is okozhatják, ami ellentétes az elvárásokkal. A probléma gyakran abból fakad, hogy ezek a kiegészítők nemcsak a várt hatásokat idézik elő, hanem mellékhatásokkal is járnak, amelyek rontják a bőr állapotát. Az alábbiakban bemutatunk három olyan étrend-kiegészítőt, amelyekkel érdemes óvatosan bánni, ha szeretnéd megőrizni bőröd egészségét és fiatalságát.

Mutatjuk azt a 3 étrend-kiegészítőt, ami a bőrgyógyászok szerint hozzájárul a bőr korai öregedéshez és kiszáradásához!

Most pedig kattints a galériára, és mutatunk 4 étrend-kiegészítőt, ami növeli a kollagéntermelést, ezáltal fiatalítja a bőrt!