Borítókép: 4 trendszín, ami 2024 őszén uralja a lakberendezést Forrás: GettyImages

4 trendszín, ami 2024 őszén uralja a lakberendezést

Tihanyi Luca szerző fotója
Az ősz a lakberendezés egyik legizgalmasabb hónapja, most pedig adunk egy kis inspirációt is hozzá: az év legmenőbb trendszíneit kiegészítők formájában is megjelenítheted otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, most megtudhatod, mely színek azok, amik 2024 őszén hódítanak. A cikkünkből kiderül, hogy a szezon trendszíneit milyen anyagokkal, formákkal és stílusokkal érdemes vegyítened, hogyan használd őket a különböző terekben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz. Rengeteg inspirációt meríthetsz az Answear.hu webáruház home & lifestyle kategóriájának termékei között, hiszen a dizájnlámpáktól kezdve a vázákon át egészen az ősz elengedhetetlen, kuckózós plédjeiig mindent megtalálhatsz és néhány kattintással be is szerezheted őket.

A 2024-es őszi lakberendezési trendekben most négy szín kerül igazán középpontba, valamint kijelenthetjük, hogy egyértelműen a természetközeliség, valamint az elegancia kap hangsúlyt az év ezen szakában a különböző enteriőrökben. Ezek a trendszínek lehetőséget adnak arra, hogy bátran kifejezd a merészebb stílusodat – ám ha te mégis inkább a visszafogottabb árnyalatokat és elemeket részesíted előnyben az otthonodban, akkor is könnyedén becsempészheted a terekbe a most népszerű színpalettát egy-egy apróbb kiegészítő formájában, amik az Answear.hu prémium divat webáruház kínálatában már mind megtalálhatók!

Kattints a galériára, és mutatjuk az idei ősz lakberendezési trendszíneit!

Ez is érdekelhet: 15 őszi ruhadarab, amiben érdemes gondolkodni idén ősszel, és mutatunk 15 olyat, ami most egy kicsit szabadságra vonul!