Borítókép: 3 csillagjegy, aki idén ősszel szerencsésebb lesz, mint valaha: gazdagság és szerelem vár rájuk! Forrás: Envato

3 csillagjegy, aki idén ősszel szerencsésebb lesz, mint valaha: gazdagság és szerelem vár rájuk!

Tihanyi Luca szerző fotója
Ez a 3 csillagjegy biztosan fellélegezhet, ugyanis számára a csillagok biztosítják a szerencsét idén ősszel! Te köztük vagy?

Az őszi nap-éj egyenlőség idén szeptember 22-én érkezett, és ez a csillagászati esemény jelzi az őszi évszak első napját az északi féltekén. A 2024-es ősz asztrológiai szempontból jelentős pillanatokat tartogat — köztük egy erőteljes holdfogyatkozást, egy kemény Mars-retrográdot, és még egy zavaró Merkúr visszafordulást. Azonban néhány szerencsés csillagjegy esetében az intenzitást ellensúlyozza majd a bőségesen áradó pozitív pillanatok sora is.

Amikor a szerencse és bőség asztrológiájáról beszélünk, leginkább két bolygó híres a pozitív és jótékony hatásáról, és ezeket hagyományosan „jótevő bolygóknak” nevezzük. A „nagy jótevő” nem más, mint a bőség bolygója, a Jupiter, amely nem véletlenül kapta nevét a római istenek királyáról. Mint a szerencse, a növekedés és az optimizmus kozmikus uralkodója, nem meglepő, hogy ilyen névvel illetik! A Jupiter sokat elárul arról, hol áramlik valakinek az asztrológiai szerencséje, mivel jelenléte bőséges áldásokat és lehetőségeket hoz. Ha a Jupiter jelentősen érinti a horoszkópodat, készülj fel arra, hogy szerencsés fordulatok érkeznek, és használd ki azokat!

Bár a Jupiter kozmikusan uralja a szerencsét, a „kis jótevő” bolygó is képes varázslatos pillanatokat hozni az életedbe. A bűvös Vénusz, a Jupiter jótékony társa, a szerelem római istennőjéről kapta a nevét, így gyakran a kapcsolatokkal és a romantikával hozzák összefüggésbe. Azonban Vénusz minden értékes dolog felett uralkodik, beleértve a luxust, az örömöket és még a pénzt is. A Vénusz édes és harmóniára törekvő kozmikus jelenléte fokozhatja az emberek megvalósító erejét, és segíthet több szerencsét vonzani az életükbe, köszönhetően ellenállhatatlan, csábító és varázslatos energiáinak.

Mindenki új szezonra számíthat, amely a változásról, a növekedésről és rengeteg új lehetőségről szól – de ez a három csillagjegy különösen szerencsés őszt élhet át.

Kattints a galériára, és mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, aki idén ősszel szerencsésebb lesz, mint valaha!