Borítókép: Gasztro: Karamellás jegeskávé

Gasztro: Karamellás jegeskávé

Egy gourmet hűsítővel biztos sikert arathatsz a legkifinomultabb társaságban is. Íme az első jeges kávékülönlegességünk! Visnyei Kata ajánlja.



Karamellás jegeskávé


Hozzávalók:

  • 2 kapszula Nespresso Caramelito Gran Cru
  • 2 gombóc karamellás fagylalt
  • Sózott karamellszirup
  • 100 ml vaníliás tej
  • tört jég

Elkészítés:

  • Főzd le a Caramelito Grand Cru kávét, majd öntsd shakerbe.
  • Add hozzá a karamellás fagylaltot, és rázd össze, amíg az állaga turmixos nem lesz.
  • Ezután öntsd hosszú üvegpohárba, és adj hozzá 3 evőkanál tört jeget.
  • A tejhabosítót állítsd hideg fokozatra, és az elkészült tejhabot lassan öntsd a pohárba.
  • Jegeskávéd tetejét díszítsd karamellsziruppal. Hm!