Borítókép: A 49 éves Eva Longoria kortalanságának egyik legnagyobb titka ez a pár ezer forintos drogériás termék! - Vásárlók milliói is esküsznek rá Forrás: GettyImages

A 49 éves Eva Longoria kortalanságának egyik legnagyobb titka ez a pár ezer forintos drogériás termék! - Vásárlók milliói is esküsznek rá

Tihanyi Luca szerző fotója
A 49 éves színésznő mit sem változott azóta, hogy először láttuk őt a Született feleségekben. Eva Longoria végre elárulta, mi a titka gyönyörű arcbőrének!

Idén 20 éves a Született feleségek sorozat, melyben Eva Longoriát is láthattuk, ahogy a Lila Akác köz egyik kotnyeles feleségét alakítja. Nem véletlen, hogy őt választották erre a szerepre, ugyanis egy csinos, gyönyörű volt manöken karakterét kellett eljátszani, aki után döglenek a férfiak. Bár azóta jó néhány év eltelt, de ez a színősznőn mit sem látszik, nagy úgy tűnik, hogy rajta nem fog az idő vasfoga. Eva Longoria továbbra is a vörös szőnyegek egyik királynője, aki gyönyörű sminkben és merész ruhában lép a kamerák elé, amitől mindig leesik az állunk. Nektek is van egy jó hírünk: bár ruhái a megfizethetetlen kategóriába esnek, de sminkjét simán tudjuk utánozni, ugyanis Eva Longoria kedvenc alapozója egy 6.000 forint alatti termék! Mutatjuk!

Ez Eva Longoria kedvenc alapozója!

Forrás: notino.hu
A L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear tartós folyékony alapozó most kedvezményesen 5805 Ft - ITT!

Nem véletlenül Eva Longoria kedvence ez az alapozó, a L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear tartós folyékony alapozó igazi csodaszer a sminkes táskákban. Képzeld el, hogy reggel felviszed ezt a könnyed, selymes alapozót, és estig, sőt, még másnap reggelig is ugyanolyan frissnek tűnik az arcod, mintha most sminkeltél volna! Ez az alapozó nem csak hogy 32 órán keresztül tart, de ellenáll a víznek és az izzadásnak is, így tökéletes választás egy mozgalmas napra vagy egy hosszú éjszakára. De azt hozzá kell tennünk, hogy ez egy bulinál, fesztiválnál jól jön, azért ne feledd, hogy a sminket minden este alaposan le kell mosni! Összesen 12 árnyalatban kapható és SPF védelmet is biztosít, így bátran élvezheted a napfényt, anélkül, hogy aggódnod kellene a bőröd miatt. A természetes, légies textúrája pedig szinte észrevétlenül simul a bőrre, miközben hibátlan fedést biztosít.

Most pedig kattints a galériára, és nézd meg, hogyan változott Eva Longoria az évek alatt! Akkor és most fotók!