Borítókép: A 49 éves Eva Longoria szexi tangás bikinijével forrósította fel az internetet - FOTÓ Forrás: GettyImages

A 49 éves Eva Longoria szexi tangás bikinijével forrósította fel az internetet - FOTÓ

Tihanyi Luca szerző fotója
Néhány napja Eva Longoria tangás fürdőruhájával robbantotta fel az internetet, most pedig még tovább fűtötte a hangulatot szinte semmit nem takaró estélyiében!

A 49 éves színésznő családjával nyaral a spanyol tengerparton, ahová természetesen a lesifotósok is követték őket. Eva Longoriának pedig nincs mit szégyellnie, ugyanis a piros tangás bikini gyönyörűen kiemeli tökéletes alakját.

Eva Longoria szexi tangás bikiniben mutatta meg alakját!

A Longoria Baston család Marbella tengerpartjára utazott a nyári hőség elől, ahol láthatólag nagyon jól érzik magukat. A sztárpár egyébként gyakran megfordult Spanyolországban, ugyanis van ott egy villájuk, ahol előszeretettel töltik a nyarat. Ilyenkor - mikor nem éppen a lesifotósok tömege veszi őket körül - ők is próbálnak úgy viselkedni, mint egy átlagos család.

A paparazzik azt a pillanatot is megörökítették, mikor Eva Longoria férje, José Bastón hátát kenegeti, miközben a sztárcsemete, az 5 éves Santiago Enrique a lábuknál homokozik. Eva Longoria szexi bikinijét pedig egy fehér kalappal párosította, hogy megvédje arcát a káros napsugaraktól.

Még tovább fűtötte a hangulatot kivágott estélyiében!

Forrás: GettyImages

Eva Longoria a vörös szőnyegen sem takargatja gyönyörű idomait, előszeretettel visel mélyen kivágott ruhákat, amik nem sokat bíznak az ember fantáziájában. Legutóbb egy mélyen dekoltált, két oldalt teljesen kivágott Coperni-ruhát viselt, középen egy fém háromszög alakú részlettel. Ezt a ruhát egyébként már korábban is láthattuk egy hírességen, mégpedig Nicole Kidmanen.

Most pedig kattints a galériára, és mutatjuk, hogyan változott Eva Longoria az évek alatt! Akkor és most fotók!