Borítókép: Így előzd meg a napallergiát és a korai öregedést: mutatjuk milyen fényvédő illik a bőrtípusodhoz! Forrás: Pexels

Így előzd meg a napallergiát és a korai öregedést: mutatjuk milyen fényvédő illik a bőrtípusodhoz!

Tihanyi Luca szerző fotója
Súlyos következményei lehetnek, ha nem használsz fényvédőt! Mutatjuk, mi illik a te bőrtípusodhoz az InStyle szépségszakértője szerint!

Az idei nyár szépségápolási trendje a tudatos bőrápolás, aminek a fókuszában egyértelműen a fényvédő áll! A szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a mindennapi használatuk, ugyanis hanyagolása súlyos következményekkel járhat: napallergia, pigmentfoltok, korai öregedés, és még sorolhatnánk. Az ilyen tüneteket utólag már csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet visszafordítani. A fényvédő kiválasztásánál azonban nemcsak az SPF - fényvédő faktor - meghatározó szempont, hanem a termékek többi összetevője is. Minden bőrtípusnak másra van szüksége, most pedig az InStyle szépségszakértője elárulta, hogy melyikhez mi illik, mik a kulcs összetevők, amikre figyelned kell!

Kattints a galériára, és mutatjuk, milyen fényvédő illik a te bőrtípusodhoz!

Az InStyle nyári lapszámában még többet olvashatsz a 2024-es szépségtrendekről: sminkek, illatok, beauty trendek - minden, ami illik a nyárhoz!

Szerezd be az InStyle nyári lapszámát, most kedvezményes JOY-napok kuponokkal!

Az InStyle nyári lapszáma már kapható az újságosoknál, de megvásárolhatod digitális formában is ITT. Ha pedig előfizetnél, 1 éves előfizetésünk szuper kedvező áron elérhető ITT! Köszönjük a bizalmad, jó olvasást és stílusos kikapcsolódást kívánunk!