Borítókép: A fodrászok 40 év felett kötelezővé tennék ezt a szérumot: helyrehozza a hajhullást, dúsítja a szálakat, hidratálja a fejbőrt! Forrás: GettyImages

A fodrászok 40 év felett kötelezővé tennék ezt a szérumot: helyrehozza a hajhullást, dúsítja a szálakat, hidratálja a fejbőrt!

Tihanyi Luca szerző fotója
Kevesen használnak hajszérumot, pedig igazi megváltás. A fodrászok szerint a hajhullás és az elvékonyodott hajszálak ellenszere!

A hajritkulás és hajhullás elleni küzdelem, legyen szó 40 év felettiekről vagy bármely életkorban lévőkről, valóban komoly próbatétel lehet. Azonban van egy gyakran figyelmen kívül hagyott megoldás, ami sokkal többet nyújt, mint pusztán a rakoncátlan tincsek megszelídítése: a hajszérum. Nemcsak simábbá teszi a hajat, hanem mélyen táplálja a fejbőrt, serkenti a hajhagymákat, és elősegíti az erősebb, egészségesebb hajszálak növekedését. Most mutatjuk az itthon kapható egyik legjobbat!

Hajszérum, amit a fodrászok 40 év felett kötelezővé tennének!

Forrás: notino.hu
A The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density szérum 9.650 Ft - ITT!

A The Ordinary márka neve már ismerős lehet azok számára, akik szeretik a bőrápolási rutinjukat precíziós hatóanyagokkal gazdagítani. Most pedig a hajápolás világában is hódítanak ezzel a rendkívül hatékony szérummal, amely a hajszálak erősítésére, dúsítására és a hajhullás csökkentésére fókuszál. A Multi-Peptide Serum for Hair Density egy tudományosan fejlesztett formula, amely többféle peptidet, koffeint és egyéb hatékony összetevőket tartalmaz. Ezek az alapanyagok a fejbőrbe jutva serkentik a hajhagymák működését, elősegítik az új hajszálak növekedését és hozzájárulnak a hajszálak megerősítéséhez. A szérum könnyed, nem zsíros textúrája miatt nem nehezíti el a hajat, így naponta alkalmazható, anélkül, hogy a haj fénytelenné vagy zsírossá válna. Rendszeres használat mellett a hajad erősebbé, sűrűbbé válik, miközben a fejbőröd is egészségesebb lesz, ami elengedhetetlen a tartós hajhullás elleni küzdelemben. A szérumot érdemes este, lefekvés előtt használni, közvetlenül a tiszta, száraz fejbőrre. Pár cseppet vigyél fel a fejbőrödre, majd finoman masszírozd be, hogy a hatóanyagok teljes mértékben felszívódjanak. A vásárlók véleménye szerint 2-3 hónapos rendszeres használat után már látványos változásokat tapasztalhatsz. Szemezgettünk néhányat a vásárlók értékelés közül:

Nagyszerű szérum, ha támogatni szeretné fejbőrének egészségét. Aggódtam, hogy a szérum után zsíros és elnehezült lesz a hajam, de szerencsére ez egyáltalán nem történt meg. Rendszeresen használom minden este, és pozitív változásokat vettem észre. Problémám volt a túlzott hajhullással, ami mostanra megszűnt, azt mondanám, hogy normális mennyiségben hullik a hajam, nem úgy, mint korábban. Sűrűbbnek és egészségesebbnek tűnik. És úgy tűnik, hogy gyorsabban is nő. Szerintem ez nagyszerű.
Kevesebb mint három hét rendszeres használat után már látom az eredményeket. A terméket minden este masszírozó kefével használom a hajamon. A hajam vastagabb és fényesebb. Korábban soha nem volt ilyen, és most a barátaim dicsérik a hajamat, és gyakran kérdezik, hogyan értem el ilyen volument és sűrűséget.
Az üveg felénél már érződik, hogy dúsabb a hajam, zsírosan se lapul le annyira.

Most pedig kattints a galériára, és mutatunk 7 frizurát, amitől sokkal dúsabbnak tűnik a hajad!