Borítókép: Heti horoszkóp: egy különleges égi jelenségnek hála 4 csillagjegy élete hatalmas szerencsét vesz az asztrológus szerint Forrás: Envato

Heti horoszkóp: egy különleges égi jelenségnek hála 4 csillagjegy élete hatalmas szerencsét vesz az asztrológus szerint

Sándor Zsuzsi - asztrológus szerző fotója
A héten több égi jelenség is hatással lesz az életünkre, 4 csillagjegynek pedig különösen pozitív változásokat hoznak a csillagok!

Az elmúlt hetek munkába vetett energiabefektetései végre a szeptember 16-22. közötti héten megtérülni látszanak, vagy legalábbis a folyamatok el tudnak indulni kedvező irányba, amit egy támogató, föld király trigonnak köszönhetünk. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy dőlj hátra, és tedd fel a lábaid az asztalra, várva, hogy a feladatok maguktól megoldódjanak, de sokkal könnyebben haladnak és eredményesebben alakulnak a dolgaink. Hétköznapi nyelven: kezdünk belerázódni a szeptemberbe a nyár után.

Mindezeket tovább segíti, hogy a szokásos Hold napokon kívül, a héten csak vasárnap délután van egy nagy bolygó jegyváltás, mikor is a Nap a Mérlegbe lép, de ez inkább már a következő hétre lesz hatással. Szóval, Star Warsos kifejezéssel élve: nincs zavar az erőben. Továbbra is növőholdban járunk kedd estig, szerda hajnalban telihold, utána pedig fogyni kezd majd az éjszakai lámpás az égen. A hét feszült energiáit és érzelmi kihívásait a szerdai telihold biztosítja majd nekünk, ezzel megbolygatva a magunkba és tehetségünkbe vetett hitünket, valamint azokat a kérdéseket, hogy vajon miképp tudjuk a bennünk rejlő képességeket a legjobban kamatoztatni. A Halak telihold arra sarkall minket, hogy feltegyük magunknak a nagy kérdést: mennyit is érek?

És hogy mi vár rád szeptember 16-22. között? Asztrológusunk heti horoszkópjából most kiderül!