Borítókép: Heti horoszkóp: 3 csillagjegy, akinek különösen pozitív változásokat hoz szeptember utolsó hete az asztrológus szerint Forrás: Pexels

Heti horoszkóp: 3 csillagjegy, akinek különösen pozitív változásokat hoz szeptember utolsó hete az asztrológus szerint

Sándor Zsuzsi - asztrológus szerző fotója
Szeptember utolsó hete rengeteg változást hoz, azonban nem mindenkinek jót. Ennek a 3 csillagjegynek viszont nem kell aggódni, rájuk szerencsésen hatnak a csillagok!

Szeptember utolsó hete a fogyó hold energiáival a Nap, a Vénusz és a Merkúr jegyváltásával arra sarkall, hogy a hétköznapi feladatok szintjén a kiszámítható és következetes beszűkültségből, érzelmileg pedig az egyensúlyra való törekvésből nyiss kicsit más irányokba. A szeptember 23-29. közötti hét a fő feladat, hogy megtanuld, ne ígérj többet, mint amit el tudsz végezni, csak azért, hogy megfelelj másoknak. Érzelmileg pedig, ha akarod, ha nem, megjelenik az életedben a szenvedély és az érzelmi birtoklás témája. A vasárnapi Napjegy váltást hétfőn hajnalban követi a Vénusz, aki a bizonytalan Mérlegből átcsekkol a Skorpióba, ami mindannyiunk életére érzelmi megrázkódtatással fog hatni. Hogy ez az érzelmi akarom, megszerzem kisugárzás építő vagy romboló hatással lesz az életedre, az egyéni aspektusoktól függ, amit csak egy személyre szabott konzultációval lehet kielemezni. Csütörtökön a Merkúr lép át a Szűzből a Mérlegbe, ezzel a rendezettnek hitt gondolataidat és kommunikációdat megtölti némi politikus tartalommal, ami ugye mindig arról szól - nem feltétlenül rossz indulatból - , hogy úgy fogalmazz meg valamit, hogy az bármikor módosítható legyen. Ez lehet az egyezkedések hete.

És hogy mi vár rád szeptember 23-29. között? Asztrológusunk heti horoszkópjából most kiderül!