A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.
Forrás: Hotel Divinus***** Superior

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Látogasson el a legvirágosabb magyar városba, habzsolja a város izgalmasabbnál izgalmasabb programjait, melyekhez egy felejthetetlen ötcsillagos kikapcsolódás dukál!

A 2023-ban teljes átalakuláson átesett és 5 csillag superior minősítést szerzett szálloda megannyi tapasztalatot, sikeres rendezvényt és elégedett vendéget tudhat magáénak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elismerő díjak hosszú sora.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

A szálloda vadonatúj wellness részlege közel 1000 m2-en várja vendégeit. Szaunapark és hozzátartozó pihenőpark, melegvizes relaxációs medence várja a kikapcsolódni vágyókat. Aki pedig az aktív pihenés híve, annak a két úszósávval felszerelt élménymedencét ajánljuk figyelmébe. Továbbá két pezsgőfürdős jacuzzi, infraszauna, finn szauna, szolárium, fény- és aromaterápiás gőzkabin, merülő medence és mindezek igénybevételét megkoronázó wellness bár áll a vendégek rendelkezésére, hozzájárulva ahhoz, hogy garantált legyen a feltöltődés és a regeneráció.

A wellness részleg egy 120 m2-es fitness teremmel egészül ki, amely kardio gépekkel, valamint minden testrészt átmozgató erőfejlesztő gépekkel hívogatja a sportolás szerelmeseit. Aki pedig a felhőtlen szórakozást preferálja, annak a vadonatúj játékterem nyújtotta felhőtlen kikapcsolódási lehetőségeket ajánljuk figyelmébe.

A kicsikre is gondoltak és egy vadonatúj, élményelemekben bővelkedő gyermekjátszót alakítottak ki részükre. Ha pedig inkább a szabadtéren mókáznának a csemeték, ajánljuk figyelmükbe a pár percnyi sétára lévő Állatkertet és Vidámparkot, a Sziget-kék tematikus játszóparkot vagy a Mediterrán Élményfürdőt.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

Gasztronómia terén is sok újítással igyekszik a hotel emlékezetessé tenni a vendégek szállodában töltött idejét: a Dominus és Divinus Étterem teljes belső átalakulása, tágas, modern enteriőrje új eszközökkel, elegáns bútorzattal, a szerviz teljes újragondolásával és az étlap megújulásával, minden igényt kielégítő gasztro-oázissá nőtte ki magát. A Hotel Divinus*****Superiorban minden nap exkluzív svédasztalos büféreggelivel indul, amely minden igényt kielégítő széles ételkínálattal, mennyei kávéval, friss pékárukkal, prémium gyümölcslevekkel, fenséges ízekkel várja a vendégeket. Az ebédek és vacsorák esetében lehetőség van svédasztalos, illetve tányérszervizes étkezésre is.

A szálloda exkluzív hangulatú Firenze Bárja különleges miliővel, figyelmes kiszolgálással, frissítő italokkal, kávékülönlegességekkel teszi teljessé a gasztronómiai palettát. A szabadtéri sörkert pedig megannyi emlékezetes esti pillanatot okozott már a vendégeknek. Csodás zöld környezetben, kellemes kültéri hangulatot árasztó virágos kertjeivel a nyári napokon igazi nyugalom szigete.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

A szobákban és lakosztályokban egyaránt élvezhetik a vendégek a nagyvárosi élményeket és a békés vidéki pihenés előnyeit. Az egyedi és utánozhatatlan belsőépítészeti megoldások elkápráztatnak, a szobába lépve az egyedileg tervezett mahagóni bútorok hatására filmbe illően érezhetik magukat a vendégek. A fényűző kényelem érzését nyújtó modern és klasszikus stílus jegyeit ötvöző elegáns szobák és lakosztályok kivételesen kényelmes ágyai prémium minőségű matracokkal felszereltek, igény szerint babaággyal bővíthetőek.

A Hotel Divinus***** Superior célja, hogy minden vendég számára meghatározó élmény és kellemes emlék legyen a szállodában eltöltött idő.

Galéria / 6 kép

Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra - Hotel Divinus***** Superior

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.