Borítókép: Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a magyar filmek, címlapon Piros Ildikó, Törőcsik Franciska, Temple Réka, Udvaros Dorottya és Nagy Katica

Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a magyar filmek, címlapon Piros Ildikó, Törőcsik Franciska, Temple Réka, Udvaros Dorottya és Nagy Katica

Alberti Petra Bianka szerző fotója
Magyar filmek, olimpia, nyári trendek, fényvédelem. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a lapszám tartalmába!

A lapszámban a nyári szépség és divat trendek mellett JOY-NAPOK KUPONOKKAL is vár!

Beírják magukat a történelembe. Egy nemzet emlékszik rájuk, legyen szó filmről, színházról vagy sportpályáról. Lapszámunk fő témája egy szóban: BÜSZKESÉGEINK. Nyári lapszámunk középpontjában, már mondhatni, jó szokásunkhoz híven, a magyar filmek és magyar filmesek állnak, ezzel ünnepelve azt a rengeteg hazai tehetséget, akik a kamerák előtt és mögött is lenyűgöznek minket teljesítményükkel. Generációkon átívelő tehetség, kölcsön- vett és átélt női sorsok és történetek, a színészi játék elementáris erejével hatni. Nem tökéletességre, elismerésre, kitüntetésekre, hanem a kiváltott hatásra, érzésre és érzelmekre, szakmai kihívásra, alkotásra koncentrálnak, munkásságuk pedig lenyűgöz minket és a közönséget.

Foglalkozunk még magyar filmesekkel, akik nemzetközi kasszasikerekig és Oscar-díjas alkotásokig jutottak kimagasló munkásságukkal.

Visszarepülünk a múltba, és felidézzük azokat a magyar színésznőket, akik Hollywoodig szárnyaltak tehetségükkel.

Ha már idén a párizsi olimpián együtt izgulhatunk honfitársaink jobbnál jobb teljesítményéért, sorra veszünk néhány belevaló nőt, akik ikonokká váltak sportolókként.

Szépség rovatunkban a nyári trendek és kedvenc termékek mellett többek között a fényvédelem fontos témáját is körbejárjuk - útmutatónk segít, milyen bőrtípusra pontosan milyen készítmény ajánlott.

Stílus rovatunkban a szezon kulcsdarabjai és vezető trendjei mellett a legkülönlegesebb kiegésztőket és fürdőruhákat is górcső alá vesszük.

„Soha nem azért dolgoztam, hogy kitüntetést adjanak érte” – mondta az interjúban Piros Ildikó, mégis sokszor a sikert, főleg a filmes és sportolói szakmában, díjakban, érmekben és eredményekben mérjük. Szerintem a legnagyobb eredmény mindenekfelett az, mikor nem másoknak, hanem magunknak sikerül megfelelnünk, a saját magunk elé állított mércét megugrani, és önmagunkat büszkévé tenni (hasonlóan maximalistáktól kérdem: lehetséges eljutni ide?) – majd ha egyszer úgy látjuk, elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel, az elért eredményekkel, tudni kell abbahagyni is. Nem egyszerű összeegyeztetni a női létet, az anyaságot, a családot, a barátokat a munkával, főleg egy életen át tartó hivatással. Tudni kell elengedni is, tudni kell abbahagyni is, tudni kell elégnek lenni is. Ez a nyár szóljon az elismerésekről – hidd el, ha nem is veszed észre, valaki épp most is nagyon büszke rád!

Szerezd be az InStyle nyári lapszámát, most kedvezményes JOY-napok kuponokkal!

Az InStyle nyári lapszáma már kapható az újságosoknál, de megvásárolhatod digitális formában is ITT. Ha pedig előfizetnél, 1 éves előfizetésünk szuper kedvező áron elérhető ITT! Köszönjük a bizalmad, jó olvasást és stílusos kikapcsolódást kívánunk!