Borítókép: Katalin hercegné 69 éves édesanyja képviselte lányát Wimbledonban: elképesztő közöttük a hasonlóság! - FOTÓ Forrás: GettyImages

Katalin hercegné 69 éves édesanyja képviselte lányát Wimbledonban: elképesztő közöttük a hasonlóság! - FOTÓ

Tihanyi Luca szerző fotója
A képet látva most már biztosak lehetünk abban, hogy kitől örökölte Katalin hercegné szépségét és stílusérzékét: édesanyjával kiköpött hasonmásai egymásnak!

Katalin hercegné betegségének bejelentése óta néhány héttel ezelőtt jelent meg először nyilvánosan az évben, mégpedig a Trooping the Colour (magyarul: Brit zászlós díszszemle) ünnepségen. Az egész világ fellélegzett, amikor meglátták a hercegnét a királyi kocsiban, mert az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy el tud-e menni a kemoterápiás kezelés miatt. Katalin hercegné az esemény után a közösségi médián keresztül üzent, hogy nagyon örült annak, hogy ott lehetett, azonban még tart a gyógyulása, nem tudja melyik lesz az a következő nyilvános esemény, ahová ismét el tud majd menni. Ennek fényében senki nem lepődött meg azon, hogy az éves wimbledoni tenisztornán 2024-ben nem ő adja át a díjakat. Azonban nagy örömünkre így is van egy Middleton sztárvendég a rangos sporteseményen, ugyanis Katalin hercegné édesanyja képviseli lányát az idei évben!

Katalin hercegné kiköpött hasonmása édesanyjának!

Forrás: GettyImages

Carole Middleton és Michael Middleton a középpálya királyi páholyában ültek, hogy élvezzék wimbledoni tenisztorna rangadóit. Carole betartotta a torna nyári öltözködési szabályzatát, és egy színes Cefinn midi ruhát választott, amelynek puffos ujjai és fodros nyakkivágása volt. Lehetséges, hogy Carole néhány stílustippet a lányától kölcsönzött, aki szintén régóta rajong a londoni márkáért.

De Katalin hercegné nemcsak édesanyjára hasonlít: testvérével olyanok, mint az ikrek! Kattints a galériára, és mutatjuk Katalin és testvére esküvői fotóit, ahol nem lehet őket megkülönböztetni!