Borítókép: Anne Hathaway és Kim Cattrall már viseli 2024 egyik legnagyobb cipőtrendjét, ami minden összeállítást felejthetetlenné tesz! Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

Anne Hathaway és Kim Cattrall már viseli 2024 egyik legnagyobb cipőtrendjét, ami minden összeállítást felejthetetlenné tesz!

Ujvári Viki szerző fotója
Anne Hathaway és Kim Cattrall stílustippje mindenképpen megfontolandó!

Kim Cattrall egy rövidke jelenet erejéig bár visszatért a Szex és New York folytatásaként is ismert And Just Like That című sorozatba, de ettől függetlenül már nem szeretne benne ragadni Samantha Jones karakterében és nem vágyik arra sem, hogy a rajongók ezzel az egy szerepével azonosítsák őt. A színésznő az elmúlt években számos sorozatban és filmben tűnt fel, és ha úgy hozza az alkalom örömmel tesz eleget különféle meghívásoknak is.

Júliusban például Wimbledonban járt, az alkalomra pedig egy rózsaszín kosztümöt, egy nyakban megkötős blúzt választott, amit egy pár méretes fülbevalóval, rózsaszín táskával és egy arany színű magas sarkú Balmain cipellővel tett esztétikusan teljessé. Kim Cattrall cipője pedig kétségtelenül hozza azt a fajta csillogást, amit Samantha Jones-ként is annyira jól prezentált hosszú éveken át. Te mit gondolsz?

Forrás: Tom Dulat/Getty Images for AELTC
Kim Cattrall ragyogó formában van!

Ez a fémes fényes irány egyébként már jó ideje Anne Hathaway nagy kedvence is, és nemcsak a papucscipők formájában szereti belekeverni ezt a látványos irányt a megjelenéseibe, hanem akár sima szandál vagy éppen cowboycsizma képében is.

Forrás: James Devaney/GC Images

Egy szó, mint száz neked is bejön az ezüst-arany vonal, egészen pontosan Kim Cattrall lábbelije? Akkor mutatunk is gyorsan pár elérhető tippet!

InStyle TIPP: Celena Papucs 'Chene'

Forrás: About You
Akciós ár: 26.919 Ft - itt!

InStyle TIPP: answear.LAB papucs sárga, női, tűsarkú

Forrás: Answear
Ár: 9790 Ft - itt!

InStyle TIPP: Nine West arany flip-flop

Forrás: ccc
Akciós ár: 17.595 Ft - itt!

Még több nyári lábbeli tippre vágysz? Akkor ezt se hagyd ki!