Borítókép: Éveket fiatalít! 10 sztár 50 év felett, aki az idei év legtrendibb frizurájára esküszik Forrás: GettyImages

Éveket fiatalít! 10 sztár 50 év felett, aki az idei év legtrendibb frizurájára esküszik

Tihanyi Luca szerző fotója
Nagy úgy tűnik, a bob frizura örök kedvenc marad, pláne, hogy a sztárok bizonyították, 50 felett akár 10 évet is képes fiatalítani! Mutatjuk, hogyan viseld a bob frizurát!

Irene Castle, az amerikai táncosnő és divatikon volt az, aki először népszerűvé tette a bob frizurát az 1910-es években. Irene Castle a frizuráját praktikus okokból rövidíttette le, hogy tánc közben ne akadályozza a hosszú haj. A castle bob néven ismert frizura gyorsan elterjedt és az 1920-as években a modern nőiesség szimbólumává vált. Utána sokan mások is követték, mint például Louise Brooks. A bob frizura igazi ikonnak számít a hajstílusok között, hol kisebb, hol nagyobb népszerűségnek örvendve.

Forrás: GettyImages

Idén ismét az egyik legnépszerűbb frizuratrend, pláne, hogy több sztár is bizonyította, akár 10 évet is képes fiatalítani. A modern variációk, mint a francia bob vagy az aszimmetrikus bob, frissességet és dinamizmust kölcsönöznek viselőjének, miközben könnyen karbantarthatók. Most mutatunk olyan 50 év feletti sztárokat, akik a bob mellett tették le a voksukat, és koránt sem bánták meg!

Kattints a galériára, és sztárok példáján keresztül mutatjuk, hogy 50 felett miért a bob frizura a legjobb választás!