Borítókép: Vásárlók ezrei esküsznek rá! Az Emily Párizsban sorozat sztárja is ennek a most kedvezményes fiatalító szérumnak köszönheti ragyogó arcbőrét Forrás: GettyImages

Vásárlók ezrei esküsznek rá! Az Emily Párizsban sorozat sztárja is ennek a most kedvezményes fiatalító szérumnak köszönheti ragyogó arcbőrét

Tihanyi Luca szerző fotója
A 35 éves színészésznő nála sokkal fiatalabb karaktert alakít az Emily Párizsban sorozatban, ezért nagyon fontos, hogy fiatalosan tartsa arcbőrét. Mutatjuk Lily Collins kedvenc fiatalító szérumát!

Szeptember 12-én érkezik a Netflixre az Emily Párizsban sorozat 4. évadának második fele. A főszereplőt alakító Lily Collins pedig rengeteg forgatási napon van túl, és a fáradtság még semmi! A 35 éves színésznő bőrének makulátlannak kellett maradnia, hogy hitelesen tudja alakítani a szerepét. Most elárulta, mit használt az arcbőrére, ami megtette hatását: friss, feltöltött arcbőr. Azt se felejtsük el, hogy nemcsak a színésznő, hanem több ezer vásárlónak is bevált! Mutatjuk, mi ez a termék!

Nemcsak Lily Colins, de a vásárlók is esküsznek erre a fiatalító szérumra!

Forrás: notino.hu
A Lancôme Génifique fiatalító szérum most kedvezményesen 34.560 Ft - ITT!

A Lancôme Génifique fiatalító szérum az egyik legikonikusabb termék a prémium bőrápolás világában, amelyet a szépségszerkesztők, bőrápolási szakértők és a vásárlók egyaránt nagyra értékelnek. A szérumot úgy tervezték, hogy helyreállítsa a bőr fiatalos ragyogását, miközben javítja annak textúráját és egyenletességét. A Génifique szérum kulcsfontosságú összetevői közé tartozik a bifida ferment lysate, amely egy probiotikum, ami segíti a bőr mikrobiomjának egyensúlyát, javítja a bőr védelmi mechanizmusait és elősegíti a bőr regenerálódását. Emellett tartalmaz hialuronsavat is, amely egy természetes hidratáló összetevő, mélyen hidratálja a bőrt és kisimítja a finom vonalakat, valamint glicerint, amely segít megtartani a bőr nedvességtartalmát.

A Génifique szérumot naponta használva a bőr gyorsan puhábbá, simábbá és ragyogóbbá válik. Már néhány hét után észrevehetően javulhat a bőr textúrája, csökkenhetnek a finom vonalak, és egyenletesebb tónus érhető el. A könnyű, selymes textúrája miatt gyorsan beszívódik a bőrbe, így ideális alapot képez még akár a smink alá is. Ez a szérum minden bőrtípusra alkalmas, legyen szó száraz, zsíros vagy kombinált bőrről. Különösen azoknak ajánljuk, akik a bőrük fiatalos megjelenését szeretnék megőrizni, vagy a már meglévő öregedési jeleket kívánják halványítani.

A vásárlók is esküsznek a termékre, rengeteg ötcsillagos értékelést kapott. Most szemezgettünk néhányat a vélemények közül:

Csodálatos hatást tapasztaltam már a kipróbálásakor is /pedig elég márkás szérumokat használok/, azonnal meg is rendeltem. Nagyon puha és üde lesz a bőr tőle. A hatóanyagok egyedülállóak, a tudományos kutatások is igazolják a probiotikumok bőrszépítő hatásait.
Ez a híres Lancome szérum tényleg minden dicséretet megérdemel :) Pár éve használom, és nem tudok betelni vele.
Az én bőröm még nem annyira érett, de már apró ráncokat láttam, ezért rendeltem meg. Nagyon szépen elhalványította őket

Most pedig kattints a galériára, és mutatjuk azt a 4 étrend-kiegészítőt, ami növeli a kollagéntermelést!