Borítókép: Az asztrológusok szerint ekkor jön az év legszerencsésebb napja - az Oroszlánkapu hatása ilyenkor lesz a legerősebb! Forrás: Pexels

Az asztrológusok szerint ekkor jön az év legszerencsésebb napja - az Oroszlánkapu hatása ilyenkor lesz a legerősebb!

Tihanyi Luca szerző fotója
Készülj fel, ugyanis mindjárt itt a számmisztika és az asztrológia szerint a világ legszerencsésebb napja! Mutatjuk, hogyan manifesztálj az Oroszlánkapu portál csúcspontján!

Az augusztus 8-a különösen fontos dátum az asztrológiai világban: ez az Oroszlánkapu portál csúcspontja, a manifesztáció napja! Az asztrológusok szerint ez az időszak az év egyik legszerencsésebb napja, ugyanis ilyenkor válik valóra a legtöbb álom és kívánáság. Máris mutatjuk, hogy ez mit is jelent pontosan!

Ekkor van az Oroszlánkapu portál

Az Oroszlánkapu portál technikailag két hétig tart, július 28-án nyílik meg és augusztus 12-én zárul. Azonban az Oroszlánkapu portál csúcspontja augusztus 8-a (8/8). Az emberek gyakran magára a dátumra utalnak az Oroszlánkapu portáljaként - ezt a dátumot néhányan a galaktikus újévként is ismerik.

Mi az Oroszlánkapu portál jelentősége?

Az Oroszlánkapu portál akkor van, amikor a Nap az Oroszlán jegyében kapcsolatba lép a Sirius csillaggal, az Orion övével és a Földdel. Ez akkor történik, amikor a Sirius "felkel" vagy újra láthatóvá válik a Nap éves áthaladása miatt.

Miért jelentős ez? Nos, a Sirius (a Nagy Kutya csillagkép alfa csillaga) a legfényesebb csillag az égbolton, asztrológiailag spirituális napnak tekintik. Rendkívül fontos csillag volt az ókori egyiptomiak számára, akik Sopdet istennőként hivatkoztak rá. Az éves felkelését arra használták, hogy jelezzék, mikor kezdődik a Nílus éves áradása, amely táplálta a földet és termékenységet hozott.

Az asztrológiában a Sirius gazdagságot, bőséget, szerencsét és hírnevet hoz. Így az ezzel a kedvező csillaggal való együttállás kiváló időszak a manifesztációra. Az Oroszlánkapu portál csúcspontja augusztus 8-ra esik. A 8/8 numerológiája rendkívül erős, sőt a legerősebb kombinációnak tekintik. Ezenkívül ez a dátum az Oroszlán-szezon közepére esik, amelyet bátorsággal és önbizalommal társítanak. Természetesen a Nap is az Oroszlán jegy uralkodója. Az asztrológusok azt mondják, hogy ekkor minden fizikailag és spirituálisan is összehangolódik.

A tavaszi napéjegyenlőség mellett az Oroszlánkapu portál augusztus 8-i napja az egyik legerősebb pillanat a manifesztációra az egész naptárban. Használd ezt az időszakot arra, hogy megszabadulj minden olyan szokástól, amely megakadályoz abban, hogy a legjobb önmagaddá válj.

Így válnak valóra a kívánságaid

A manifesztáció sokféle formát ölthet, és az alábbiakban egy általános útmutató található arra, hogyan manifesztálhatunk aktívan az Oroszlánkapu portál alatt.

Fókuszálj a pozitív energiára, majd emeld tovább a tudatosságodat: a Hold, a csillagok és a bolygók jelenlétére koncentrálj. Mondd ki hangosan a manifesztációidat, halkan magadnak vagy írd le papírra, fókuszálva a szavakra és pontosan arra, amit szeretnél, vársz tőlük. Folytasd a manifesztációit, amíg nem érzed, hogy helyet kaptak a fizikai világban. Engedd el minden elvárásodat, és folytasd a napodat abban a hitben, hogy amit manifesztáltál, az valóság - vagy azzá válik. A sárga kristályok, mint a citrin és a borostyán, valamint a botanikai anyagok és gyógynövények ideális eszközök a manifesztációhoz ebben az időszakban. A citrint különösen a gazdagság, bőség és jó szerencse vonzására használják.

A manifesztáció mellett ez ideális időszak a meditációra is, mivel kihasználhatjuk a portál erejét és ráhangolódhatunk annak rezgéseire. A nap alatt végzett meditáció segíthet kapcsolatba lépni kreativitásunkkal, mivel az Oroszlán az egyik legkreatívabb jegy.

Most pedig kattints a galériára, és nézd meg, kik a legszerencsésebb csillagjegyek augusztusban! Te köztük vagy?