Borítókép: 4 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Mars-Jupiter együttállás Forrás: Pexels

4 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Mars-Jupiter együttállás

Tihanyi Luca szerző fotója
Bár a Merkúr retrográd megzavarja a pozitív energiákat, mégis akad 4 csillagjegy, akiknek sok pénzt hoz az augusztusi Mars-Jupiter együttállás. Mutatjuk, kik ők!

Augusztus első heteiben az Oroszlán-szezon határozott energiája érvényesül. Ez a hónap kedvező a pénzügyi célok megvalósítására, azonban a Merkúr retrográd mozgása miatt érdemes óvatosnak lenni a kiadásokkal. A Merkúr augusztus 4-én kezd visszafelé haladni, ami problémákat okozhat a kommunikációban, az ütemezésben és a munkában. Mivel a Merkúr befolyásolja a logisztikát, ajánlatos a nagyobb vásárlásokat a hónap végére halasztani. A karrierrel és pénzügyekkel kapcsolatos döntésekhez a hónap középső része, különösen augusztus 14-e, amikor bekövetkezik a Mars-Jupiter együttállás, kitartást és szerencsét hozva kedvező lehet. Augusztus 18-án a Merkúr tisztánlátást hoz a retrográd közepette, míg a másnapi telihold konfliktusokat szülhet, ezért érdemes türelmesnek maradni. Augusztus 22-én a Nap belép a precíz Szűz jegyébe, rendet hozva életünkbe. Ahogy a Merkúr retrográd véget ér augusztus 28-án, érdemes újra belevágni a félbehagyott projektekbe, mert komoly siker koronázhatja a befektetett munkát! Ez különösen igaz 4 csillagjegyre, akiknek szerencsés változásokat hoz az augusztus pénzügyeiket tekintve!

Most pedig kattints a galériára, és tudd meg, melyek azok a csillagjegyek, akik az anyagiak terén szerencsés változásra számíthatnak a Mars-Jupiter együttállás kapcsán!