Borítókép: Sorozat vs. valóság: Megdöbbentő, hogy mennyi idősek valójában a Sárkányok háza színészei a szerepükhöz képest Forrás: MAX

Sorozat vs. valóság: Megdöbbentő, hogy mennyi idősek valójában a Sárkányok háza színészei a szerepükhöz képest

Tihanyi Luca szerző fotója
Te is Trónok harca függő vagy, most pedig az előzménysorozat rajongója lettél? Ezzel nem vagy egyedül! Mutatjuk a Sárkányok háza szereplőinek valódi életkorát!

A Sárkányok háza sorozat legújabb évada nemrég debütált az Max streaming szolgáltatón, és a rajongók máris imádják a Trónok harca világának izgalmas előzményeit. A sorozat, amely a Targaryen-ház történetét és a Westeros trónjáért folytatott küzdelmet mutatja be, azonnal hatalmas sikert aratott, ezzel újabb rajongókat szerezve magának. Pontosan úgy, ahogy a Trónok harca sorozatban is, a készítők kevésbé ismert színészeket válogattak be a szerepekre, akiknek ez egy hatalmas lehetőség, hogy kitűnjenek. Ezek a színészek lenyűgöző tehetséggel keltik életre a bonyolult karaktereket, elbűvölve a közönséget és kritikailag is elismerést szerezve. De vajon hány évesek valójában azok a színészek, akik életre keltik ezeket a legendás alakokat? Ez különösen izgalmas lehet, hiszen sokszor a színészek életkora nagyban eltér a karaktereikétől, amitől még lenyűgözőbbé válik az alakításuk. Most felfedjük a Sárkányok háza sorozat egyik titkát, és megmutatjuk, hogy hány évesek valójában a kedvenc szereplőink!

Kattints a galériára, és mutatjuk, valójában hány évesek a Sárkányok háza sorozat szereplői!