Borítókép: Ez lesz a 2024-es ősz legnagyobb trendszíne - minden stílusos nő gardróbjából kihagyhatatlan egy ilyen darab! Forrás: GettyImages

Ez lesz a 2024-es ősz legnagyobb trendszíne - minden stílusos nő gardróbjából kihagyhatatlan egy ilyen darab!

Ujvári Viki szerző fotója
Ez a kreatív energiát és a szenvedélyt szimbolizáló szín egy olyan kikerülhetetlen trenddé nőtte ki magát az idei őszre, ami mellett nem lehet, és nem is akarunk szó nélkül elmenni!

A Barbiecore viszonylag sokáig uralta az eladási listákat, majd a tavalyi év második felében a divathullámokkal járó természetes változás ezen sikersztori végére is pontot tett. Lassan, de biztosan a piros szerteágazó palettája vette át a helyét minden téren, ahogy az sem titok, hogy azért kapott az utóbbi időszakban akkora figyelmet, mert a tervezők a rózsaszín méltó utódját látták meg benne. 2024 őszére eljutottunk oda, hogy ez a kreatív energiát és a szenvedélyt szimbolizáló szín egy olyan kikerülhetetlen trenddé nőtte ki magát, ami mellett nem lehet, és nem is akarunk szó nélkül elmenni. Hagyd, hogy a te gardróbodat is eluralja a tűz!

A piros árnyalatai tehát határozottan jelennek meg a szezon trendi darabjaiban, a mélybordótól egészen a cseresznyepirosig, lefedve ennek az izgalmas és sok jelentéssel bíró színnek széles skáláját. Az igazán bevállalósak nemcsak kis mennyiségben csempészik idén ősszel ruhatárukba, hanem tetőtől talpig pirosba öltöznek, ugyanis az egyik legmenőbb trend most a red-to-toe. De ha neked sok a tetőtől talpig piros, akkor viseld kis mennyiségben a mindennapokban egy vagány kabát, egy feltűnő cipő vagy éppen csak egy jelzésértékű kiegészítő által az Answear.hu kínálatából, ahol több mint 600 népszerű nemzetközi márka és több mint 200 000 termék vár, köztük most egy nagyon forró piros kínálattal!

Kattints a galériára, és mutatunk 10 extravagány piros darabot, ami idén ősszel a legtrendibbek közé tartozik!

Ez is érdekelhet: Következzen 15 őszi ruhadarab, amiben érdemes gondolkodni idén ősszel, és mutatunk 15 olyat, ami most egy kicsit szabadságra vonul!

Megjelent az InStyle első digitális lapszáma!

Fedezd fel te is, hogy milyen lehetőségeket tartogat ez az új korszak, inspirálódj az ősz legfontosabb trendjeivel, és ismerd meg a ruhák és az emlékek különleges kapcsolatát. Ugyanis a ruhák nemcsak öltöztetnek, de történeteket is mesélnek.

Olvasd el ITT!