Borítókép: A 2024-es év 7 legnépszerűbb sminktrendje a szakemberek szerint, amit hamarosan minden nő ki akar próbálni Forrás: Edward Berthelot/Getty Images

A 2024-es év 7 legnépszerűbb sminktrendje a szakemberek szerint, amit hamarosan minden nő ki akar próbálni

Ujvári Viki szerző fotója
A kifutókat már meghódították, és a közösségi média felületein is egyre több követőt gyűjtenek maguknak, így neked is érdemes képbe kerülnöd az idei év legnagyobb sminktrendjeivel!

A divattal együtt a sminktrendek is változnak, de ez a frissítés mindig jól tud jönni, főleg ha ezzel a mi dolgunk is egy fokkal könnyebbé válik majd. Már az elmúlt években rengeteg olyan terméket dobtak piacra, ami segítségünkre lehet abban, hogy abszolút nulla tapasztalattal is egy viszonylag jól működő sminket varázsoljunk magunknak, ennek köszönhetően pedig a tükör előtt töltött percek amolyan lelkes amatőrként is sikerélményként élhetjük.

Ezért is külön öröm, hogy a sminktrendek terén nagyrészt idén sem kell túl nagy változásokra számítani, sőt mi több, a szakértők szerint 2024-ben le is egyszerűsödnek a főbb irányzatok és a könnyebben használható beauty újdonságok kerülnek előtérbe, így már nem feltétlen kell annyi mindent magunknál tartani a neszesszerben. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezzel búcsút is kell inteni a merész sminkeknek, hiszen a kevesebből is lehet többet alkotni, de az is biztos, hogy idén egy fokkal könnyebb lesz majd a dolog.

Kattints tovább és mutatjuk is a 2024-es év legmeghatározóbb sminktrendjeit!

A Physicians Formula Murumuru Butter Bronzert senkinek sem kell bemutatni, de a márka pirosítóját ismered? Legalább olyan kihagyhatatlan darab! Magas pigmentáció, könnyű eldolgozhatóság, tartós hatás!

Részletek itt!

Íme egy csodás trió a természetes, mégis elegáns megjelenés varázslatához. A Chanel limitált kiadású szettjénél nem kell több egy utazáshoz: magával ragadó Coco Mademoiselle Eau de Parfum, az ajkakból legtöbbet kihozó Rouge Coco Baume ajakbalzsam és a szupertartós Le Vernis Nail Longwear körömlakk!

Részletek itt!

Ahogy a trendek is mutatják, a szempilla színe nem csak a fekete lehet. Tűnjön ki a tömegből, és válasszon egy trendi árnyalatot, amely élettel telivé teszi a pillantást. A 3INA The Color Mascara intenzív színekbe burkolja a pillákat, és tökéletes volument kölcsönöz nekik. Nemcsak egyszerű használata, hanem vegán összetétele is kellemes pluszt jelent.

Részletek itt!

Ezt a válogatásunkat se hagyd ki! Na? Melyik a te éved?