Készíts jégrkémet uborkaléből, ami enyhíti az izomlázat!
Valószínűleg a te hűtődben is lapul egy üveg csemege uborka. Ha megetted az utolsó darabot is, sanszos, hogy a levet kiöntöd. Pedig sokkal jobban jársz, ha lefagyasztod! Az urborkalé sokkal finomabb lefagyasztva, ráadásul olyan hatásos, mint egy sportital. Tökéletes fegyver az izomláz és görcsök ellen, hiszen a benne lévő ecetsav azt a jelet küldi az agynak, hogy ideje pihenniük az izmoknak. Ezen kívül az izzadással távozó sókat is pótolhatod vele. Így dobd össze:
Hozzávalók:
- uborkalé
- csípős szósz (opcionális)
- uborkadarabok (opcionális)
Elkészítés:
Az uborkalevet öntsd a jégkrémformákba és szórj mindegyikbe pár karika uborkát. Ha szeretnéd, hogy egyszerre hűtsön és csípjen, akkor mehet bele a csiliszószból is. Tedd őket a fagyasztóba, aztán pár óra múlva már fogyaszthatod is őket!
Ha további regenerációs tippeket keresel, itt megtalálod őket: