Borítókép: Csupán egy perces rutin, de a bőrgyógyász szerint egy életre megoldja a bőrproblémád ez a szépségápolási trükk Forrás: Pexels

Csupán egy perces rutin, de a bőrgyógyász szerint egy életre megoldja a bőrproblémád ez a szépségápolási trükk

Tihanyi Luca szerző fotója
Szó szerint csak egy percet kell rászánnod az életedből, és ismét ragyogó lesz az arcbőröd! Mutatjuk milyen arclemosót ajánl a szakértő!

Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy csupán 60 másodperc kell, hogy bőrünkbe újra életet leheljünk? Bizony, ezt mondja a szakértő: egy perc is elegendő a tisztább , ragyogóbb és hidratáltabb arcszín érdekében! Máris mutatjuk, mi az a termék, ami ennyi idő alatt csodákra képes, de előtte azt is eláruljuk, mire kell figyelned az arctisztító kiválasztásakor!

Ez a legfontosabb, mikor arclemosót vásárolsz!

Kézenfekvőnek tűnik, hogy olyan arclemosót, arctisztítót vásároljunk, amik gyorsan hatnak, és azonnal eltüntetik a szennyeződéseket. Ez egy hatalmas tévedés! Az olyan termékek, amik szinte azonnal leszednek mindent az arcbőrünkről úgynevezett felületaktív anyagokkal vannak tele. Ezek tényleg hatékony, de nagyon erős összetevők, valamint olyan a bőr szerkezetet és megbonthatják. Érdemes egy gyengébbet használni, amit ugyan több ideig kell masszíroznunk az arcunkon, de ugyanolyan hatásos, mégis sokkal jobbat tesz a bőrnek! Íme a termék, ami az egyik legszuperebb arclemosó jelenleg a szépségápolási piacon!

Csupán egy percet kell rászánnod, és bőröd újra életre kel!

Forrás: notino.hu
A CeraVe Hydrating Cleanser tisztító emulzió hidratáló hatással most kedvezményesen 3.960 Ft - ITT!

Ezt az egy perces arctisztítást könnyedén beépíthetjük a napi rutinunkba, és pár alakalom után már alig fogjuk várni a nap ezen részét, ugyanis a CeraVe Hydrating Cleanser tisztítónak köszönhetően látványos eredmény érhetünk el! A tisztító emulzió gyengéden, de maradéktalanul távolítja el a sminket és a szennyeződéseket anélkül, hogy megsértené az arcbőr természetes védőgátját és nedvességét. Mindemellett a hialuronsavnak köszönhetően 24 órán keresztül hidratál, így nem kell attól félnünk, hogy kiszárad tőle a bőrünk. A krémes textúra miatt nem tömíti el a pórusokat. Az arclemosó összetevőit úgy választották ki, hogy tökéletes a száraz és érzékeny, problémás bőrűek számára. A vásárlók imádják, szemezgettünk néhányat a kommentekből:

Száraz bőröm van, azok közül amiket eddig próbáltam, nekem CSAK ez vált be. Minden nap használok fényvédőt és sminket, maradéktalanul leszedi. A dupla arctisztítás 2.lépéseként már régebb óta mivel más termékek egyszeri használata után 1 hét is volt mire rendbe tettem a barrier-t az arcomon. Imádom ezt a terméket, nem kísérletezem már tovább!
Nagyon szerettem, a száraz bőrömnek, foltoknak jót tett nagyon. Emellett látványosan lemosta a maradék sminket is, amit a micellás víz nem hozott le.
Kedvenc eddigi arctisztítóm, az érzékeny bőrömmel is kíméletes. Nagyon hatékony, jó érzetet hagy. Ajánlom, rengeteg van benne, nekem fél éve megvan és még mindig sok van benne.

A hidratálásról se feledkezzünk meg! Mutatjuk, hogy milyet használj a bőrtípusodhoz!