Borítókép: 12 alapdarab, ami nem hiányozhat egyetlen brit nő ruhatárából sem 2024 őszén Forrás: British Fashion Council

12 alapdarab, ami nem hiányozhat egyetlen brit nő ruhatárából sem 2024 őszén

Ujvári Viki szerző fotója
A londoni divathéten ezúttal is jó pár olyan street style részletet szúrtunk ki, ami egyébként az elkövetkezendő hónapokban komoly trendnek ígérkezik.

Nemrég ért véget a londoni divathét, ahol a tervezők ezúttal is jobbnál jobb ötleteket álmodtak a kifutóra, így már az is biztos, hogy a 2025-ös tavaszi-nyári szezonban sem maradunk majd majd szemrevaló gardróbkincsek nélkül, de most nem szaladnánk ennyire előre, hiszen szuper street style szetteket szúrtunk ki a brit főváros utcáin.

A divatheteken pedig nemcsak kifutókon zajló események tudnak emlékezetesek lenni, hanem az utcai környezetben elcsípett stíluspillanatok is. A londoni divathétre időzített street style szettek pedig ezúttal is felülmúlták az elvárásainkat, és a meghívottak ezúttal is szép számmal szolgáltattak olyan új és tartósnak ígérkező megfontolandó trendtippeket, amiket mi is viszonylag könnyen be tudunk építeni a megjelenésünkbe.

Kattints tovább és mutatunk is 12 street style trendet, ami széles körben hódított a londoni divathéten!

Most pedig vissza az InStyle és a Brit Nagykövetség kerekasztal-beszélgetését!

Az InStyle és a Brit Nagykövetség most elhozza a hamisítatlan és utánozhatatlan brit stílust és életérzést a London Fashion Week 40. jubileuma alkalmából. A LFW végével az InStyle YouTube-csatornájára egy izgalmas kerekasztal-beszélgetés került fel, ahol Csalár Bence divatújságíró és influencer, a kortárs magyar divat kiemelkedő alakja és a Behind the Scenes – Hungarian Fashion című könyv szerzője olyan Londont is megjárt hazai tehetségekkel beszélgetett, mint Daubner Anna, az Anna Daubner márka alapítója és tervezője, aki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diplomása és több márkánál szerzett szakmai tapasztalattal, illetve Vecsei Zsófi magyar kalapkészítő, aki rendszeresen készít kalapokat az Ascot Derby-re és filmprodukciók számára. Mind a hármukról elmondható, hogy első kézből ismerik a magyar és brit divatipart, sőt Bence és Zsófi egyenesen a London Fashion Weekről érkeztek a Brit Nagyköveti rezidenciára!