Borítókép: Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője Forrás: Netflix

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

Ujvári Viki szerző fotója
A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Május elején startolt el a Netflixen A Bridgerton család harmadik évada, aminek középpontjában ezúttal Penelope Featherington karaktere áll, az őt megformáló Nicola Coughlan pedig egy interjúban elárulta, hogy ő ragaszkodott ahhoz, hogy több meztelen jelenetet kapjon az új részekben. A body positivity egyik élharcosaként mindent meg is tesz azért, hogy ne csak a képernyőn, de a való életben is népszerűsítse a testtudatosság fontosságát.

A most 37 éves színésznő 1997-ben, 10 évesen kapta meg első aprócska szerepét, ám sajnos az élete nem az elképzelései szerint alakult, így idővel anyagi gondok miatt visszaköltözött Írországba a családjához, egy ideig egy optikusnál dolgozott, majd belebotlott egy casting felhívásra, ami szereplőket keresett a Jess and Joe Forever című darabba. Nicola megkapta a szerepet és 2016 szeptemberében Londonba költözött. Innentől fogva pedig beindultak az események. Végül 2019-ben kapta meg A Bridgerton család című Netflix szériában Penelope Featherington szerepét, ami szinte szempillantás alatt hozta el számára a vágyott hírnevet. A rajongókat kezdetben erősen megosztotta a színésznő súlya, egyesek szerint ugyanis nem illik bele a történetbe egy ilyen karakter, sőt mi több, volt, aki a pontos kilók számára is kíváncsi volt. Szerencsére a nézők nagy része egészen másként látja a dolgot, és nekik csak az számít, hogy miként kelti életre a rá osztott szerepet, minden más csak felesleges negatív zaj. Stílusával pedig azóta meghatározó ikonstátuszba emelkedett, őt nem érdeklik a szabályok, a negatív megjegyzések, azt viseli, ami neki tetszik, ennek a felszabadító gondolkodásnak pedig elképesztő az eredménye!

Nicola Coughlan szorgalmasan dolgozik azon, hogy a body positivity szemléletet minél szélesebb körben prezentálja! Íme az elmúlt időszakban viselt legjobb szettjei!

És ha már a body positivity a téma, ezt láttad már? 10 bátor nő, aki bebizonyította, hogy minden test bikinitest!