Borítókép: Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2023-as cannes-i filmfesztivál legcsodásabb ruhakölteményeit Forrás: Getty Images

Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2023-as cannes-i filmfesztivál legcsodásabb ruhakölteményeit

Ujvári Viki szerző fotója
Szombaton ért véget a cannes-i fesztivál, ami szokásához híven idén is számos emlékezetes pillanattal bővítette a vörös szőnyeges emléktárunkat.

A sztárok egy része szinte már hazajár a cannes-i fesztivál vörös szőnyegére, így nagyon is jól tudják azt, hogy a francia Riviérán mely pillanatok képesek felejthetetlen perceket okozni. A kifinomultság és az úttörőnek számító különleges ötletek egyaránt képviseltették magukat a közel két héten át tartó nívós eseményen, mi pedig napról napra csak kapkodtunk a fejünket. Épp ezért vétek lenne egy szemrevaló válogatás nélkül lezárni az eseményt, így hát csokorba gyűjtöttük a 76. cannes-i fesztivál legemlékezetesebb, ruhába álmodott lélegzetelállító pillanatait - jöjjenek a mi kedvenceink, de azt azért hozzátennénk, hogy nagyon nehéz volt kiemelni a 15 legszebb darabot!

Nézd meg, ki miben érkezet a 2023-as cannes-i fesztiválra, és ne felejts el utána szavazni!

Szerinted ki volt a legstílusosabb? Ne felejts el szavazni!
Rosie Huntington-Whiteley
Salma Hayek
Jennifer Lawrence
Winnie Harlow
Naomi Campbell
Natalie Portman
Cate Blanchett
Scarlett Johansson
Brie Larson
Elle Fanning
Gemma Chan
Irina Shayk
Gigi Hadid
Julia Garner
Helen Mirren

Ha pedig még több káprázatos szettre vagy kíváncsi, az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb vörös szőnyeges szettjeit is összegyűjtöttük!