Borítókép: Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2024-es Emmy-gála legcsodásabb ruhakölteményeit Forrás: Getty Images

Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2024-es Emmy-gála legcsodásabb ruhakölteményeit

Ujvári Viki szerző fotója
Az idei Emmy-gálán a sztárok minden túlzás nélkül kitettek magukért a vörös szőnyegen, és szebbnél szebb kreációkkal varázsoltak el minket.

Magyar idő szerint ma hajnalban tartották a 76. Emmy-gálát, melynek idén is a Los Angeles-i Peacock Theater adott otthont.

Az 1949 óta a televíziós produkciók Oscar-díjátadójaként is számon tartott esemény idén visszatért a régi szeptemberi menetrendjéhez - tavaly ugyanis a hollywoodi színészek és írók sztrájkja miatt a szeptemberre tervezett ceremóniát 2024. január 15-ére tették át -, és a sztároknak hála a megszokott elegancia, csillogás, a mesés couture kollekciók kincsei és az egyedi ruhaköltemények ezúttal sem maradhattak el a vörös szőnyegről. Következzenek az Emmy-gála díjazottai a teljesség igénye nélkül: A Szarvasbébi lett a legjobb mini- vagy antológiasorozat, A sógun kapta a legjobb drámai sorozat, a Hacks – A pénz beszél pedig a legjobb vígjátéksorozat díját. Mini- vagy antológiasorozatoknál a legjobb színésznő Jodie Foster (True Detective), a legjobb színész pedig Richard Gadd (Szarvasbébi) lett, a drámasorozatoknál A sógun tarolt Hiroyuki Sanada és Anna Sawai személyében, a legjobb színésznő és színész díját a vígjátéksorozatoknál Jean Smart (Hacks – A pénz beszél) és Jeremy Allen White (A mackó) vehette át. A legjobb mellékszereplő női díjazottja dráma kategóriában pedig Elizabeth Debicki lett, A koronában nyújtott alakításáért. A díjazottak teljes listájáért kattints ide!

Most pedig következzenek az Emmy-gála legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhakölteményei!

Szerinted ki volt a legstílusosabb?
Brie Larson
Selena Gomez
Jennifer Aniston
Elizabeth Debicki
Meryl Streep
Nicola Coughlan
Anna Sawai
Sarah Paulson
Saoirse Ronan
Dakota Fanning
Ayo Edebiri
Greta Lee
Eiza González
Quinta Brunson