Borítókép: Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit Forrás: Magyar Mozgókép Fesztivál

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Ujvári Viki szerző fotója
A hazai filmes szakma a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gálán is mindent megtett azért, hogy a lehető legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokkal kápráztasson el minket.

A Magyar Filmakadémia tagjainak szavazatai alapján, idén 22 kategóriában adták át a hazai filmgyártás legrangosabb elismerésének számító Magyar Mozgókép Díjakat. A hazai filmek nagy ünnepe, a Magyar Mozgókép Fesztivál június 15-én ért véget a Magyar Mozgókép Díjak átadójával a Veszprémi Petőfi Színházban a Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa szervezésében.

A nívós szakmai gála vörös szőnyegére, pedig a Magyar Divat & Design Ügynökségnek, az esemény szakmai együttműködő partnerének köszönhetően a jelöltek és díjátadók, a színészek és színésznők is hazai tervezők különlegesebbnél különlegesebb kreációit viselték, ezzel is emelve a Magyar Mozgókép Díjátadó esemény fényét.

Kattints a galériára, és mutatjuk, milyen különleges tervezői kreációban jelentek meg a csillagok Magyar Mozgókép Díjátadón!

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!