Borítókép: 3 alapdarab, ami kötelező egy divatos outfithez 2024-ben a stílusszakértők szerint Forrás: Edward Berthelot/Getty Images

3 alapdarab, ami kötelező egy divatos outfithez 2024-ben a stílusszakértők szerint

Ujvári Viki szerző fotója
Hoztunk egy olyan ötletet, ami nemcsak stílusos, de még a reggeli készülődést is megkönnyíti.

A nyár varázsát sokszor pont az olyan egyszerű megjelenések adják, amik minden extra nélkül is képesek hozni a tervezett hatást. A stílusszakértők pedig ezért is rajonganak az ilyen összeállításokért, amik amellett, hogy a maguk visszafogott módján látványosak, változatosan és könnyen kombinálhatók is.

A széles szezonális választék már önmagában is képes feladni a leckét, de szerencsére ebben a sokaságban is vannak olyan alapdarabnak is ideális divatkincsek, amik nemcsak ebben az évszakban, de akár egy kis újragondolás után egy későbbi időszakban is bevethetők. Az Instagram inspiráló influenszerei is egy ilyen könnyen alkalmazkodó stílusos ötletre kaptak rá. Azaz egészen pontosan egy három darabból álló divatformulára, amihez nincs is másra szükséged csak: egy egyszerű fehér pólóra vagy felsőre, egy fehér illetve krémszínű midi- vagy maxi szoknyára és egy tetszőlegesen magas vagy lapos szandálra, esetleg egy balerinára.

Ezek a kombinációk természetesen tovább bővíthetők, kedvedre párosíthatod táskával, ékszerrel, ha az időjárás úgy kívánja akár plusz rétegekkel.

Az alap tehát adott, nem mellesleg tényleg jól variálható, így nincs más hátra, mint hogy mutatunk pár shoppingtippet!

Következzen pár darab, amivel nagyon jó alapja lehet ennek az egyszerű stílustrükknek!