haris gergo Forrás: Ódor Dorottya

"A Michelin-csillag inkább átok, mint boldogság"

Haris Gergő, a Haris Park ügyvezető igazgatója az InStyle MEN launch partiján mesélt az üzletről és a vendéglátásról.

A Haris Park egyből az indulás után nehéz helyzetbe került, akkor ütött be a Covid, és azonnal egy hathónapos bezárással kezdtek. A bizonytalan időszakban megtartották az összes alkalmazottat - ez a család számára komoly anyagi áldozattal járt, de azt mondja, hogy utólag jó döntésnek bizonyult, és a tavalyi, első teljes évük is ezt igazolta.

"Ha már ki van írva a nevem az ajtóra, akkor egyértelmű, hogy ott kell lenni." - mondta Gergő a színpadon, utalva arra, hogy a személye elválaszthatatlan az üzlettől.

A Michelin-csillagról pedig a következő a véleménye: "Egész biztos, hogy nem dolgozunk rajta, szerintem az inkább átok, mint boldogság. Folyamatosan azzal kelni, hogy mikor veszíted el, az eléggé... a sógorom vezetett Michelin-csillagos éttermet, és tudom, hogy mekkora nyomás, nekünk egész biztosan nem ez a cél."

A Haris Gergővel készült interjúnk az InStyle MEN tavaszi számában olvasható.

Az InStyle MEN launch party-ját a Beluga Vodka, a Tatra Tea, a Nissan és a Martinus bor támogatta.